Demetslt Tahamm47 ped kullanma o daha cok nemlendiriyor orayı. Yumuşak pijama tarzı bi kumaslardan kes ped gibi ütüle. Oranın nemli kalmasını engelliyor daha çabuk iyileşme sagliyor
Annem1 Tahamm47 aynen dokum kolay. Ama zamanla oda geçecek inanın. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz bir şekilde dayanırız
ruveyda98 Tahamm47 aynı aynı makattan giriyor ağrı böyle resmen tuvaletin var gibi orda bıçak batıyor gibi çok kötüydü geçmedi ağrım parol dışında birşey yapmadım
Tahamm47 ruveyda98 Bende anlamıyordum herkeze diyorum popom ağrıyor bı yerim ağrıyor ama bilemiyorum tam olarak nerden geliyor bu yanma derdimi bı turlu anlatamadim😅
Nehirada ruveyda98 Canm makat agirmasida kendimizi baya kasıyoruz ya ondan olur yani sis olur o bölge tranvazol Kuman kaşıntı için bide tenteryot köy
mavibahar Tahamm47 soğuk kompres yapın iyi geliyor. Eldivene su doldurup buzluğa atın. Donunca bi beze sarıp dikiş olan yere koyun. Hem şişlik varsa onu alıyor hem ağrıyı 😊
Tugce11 Tahamm47 bana doktor sadece batikon ve dolorex vermişti malesef ağrı oluyo iyileşene kadar hiç bişey kar etmiyor hassas yer olduğundan 😬
Tahamm47 Doktora gittim dikisim açılmış dikiş atacam dedi ve kanımda enfeksiyon çıkmış. Şimdi tekrar gidecem korkuyorum dikiş atacak yine oyy😰
Annem1 Tahamm47 yaa yeni gördüm. Dikiş atılacak derecede mi olmuş açılma. Kendi doktorunuza mı gittiniz?
Nehirada Tahamm47 Canm bende 16 dikiş yedim sürekli banyo yap fon makiyanla kurulan ve tenteryot köy sargı bez ile kremleri sür inşallah gecer
ruveyda98 Nehirada yok canım ben kızımda olandan bahsettim onların hepsini yapmıştım şimdi 2. Gebeliğim daha doğum yapmadım 🥰