Ylmaz Bir_tospik_beklerken valla benm ilki normal dogum bu ikinci suyum fazla oldugundan dolayı her an dogabilir ☺️ belim ağrıyor cok cabuk yoruluyorum
Bir_tospik_beklerken Ylmaz benim ilk gebeliğim 3 gündür bel ağrısından kıvranıyorum 😄 bel fıtığı var normal doğum yapmayabilirim bakalım
asena9 23+0 olduk bazen zaman geçmiyor gibi geliyor bazen çok hızlı geçiyor gibi, sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah ☺️🤍
momsturk 1Ezgiii 31. Haftamdayım. Gece sabaha karşı tekmeler dönmeler artıyor. Not alıyorum bakalıö doğunca da aynı saatlerde kalkacak mı 😂😂 çok şükür her şey yolunda. Haftaya 32. Hafta kontrolümüz var. Şu an 41 cm 1886 gr mız önden gidiyormuş şükürler olsun 🙏
asena9 Srp12345 bel ve sırt ağrısı yaşıyorum bir haftadır maleseff😩 bir de gece yatarken dönmekte zorlanmaya başladım 😅
asil58 Srp12345 bende de var ya bel agrisi bide kasık agrisi..hele kasiklarim mahvediyor beni sanki damarlarim yukari dgru cekiliyor sizde de var mi
Ozlmoztrk Papatyayt yaa çok mutlu oldumm😍😍 nasıl geçiyor mide bulantısı halsizlik falan arada oluyor bende sizde durumlar nasıll🥰🥰