blueberyy00 1Ezgiii 10 haftalık olduk tam anlamıyla bulantım iki gündür azıcık bulantım azaldı sadece öyle devam ediyoruz
Aysegulaman02 blueberyy00 biz de 10+2 deyiz aynı şekilde iki gündür benim de pek bulantım olmuyo . Sanırım bitecek artık 🥰
ayselll123 20 haftalıgım tam hareketlenmeye başladı biraz kıpır kıpır olcak sanırım, şimdiden tekmeleri canım acıtıyor biraz 🤣🤭
poyrazinannesi3547 Eliffyslrmkk Sağlıkla gelsin inşallah 😍benim eşim de kız diye tutturuyordu çok istemişti ama işte nasip ben hissettim Rabbim ikisindende tattrsın isteyen herkese bizlerede 💖🤲🏻💙
gbyalcin 1Ezgiii 20+3 olduk biz de 🤭 hareketlerini iki haftadır net hissediyorum, her geçen gün daha kuvvetli maşallah 😂
GizMeh 28+1 🤗🤗 bal oğlum 💙 tontiş bey dün bütün gün tekmeledi annesini. Pazar günü kocişiyle gezmeye çıkan annesine hiç rahat vermedi ama olsundu 😅
Yenianneadayii Aycicegim evet ilk gebelik biraz geç hissedebiliyormuşsun 22ye kadar yolu var ben beklemediğim bir anda eşimle kavga ettikten sonra hissetmiştim bi anda 😂