• Gebelik
  • Oğlum diye sevdim kızım çıktı 😂😂

uzlet yok cuma günü giricem benim artık kesindir deme sebebim 4 farklı haftada 2 ayrı doktorun 2 ayrı hastanede erkek demesiydi ama şuan detaylı bile bana acaba mı dedirtcek yani

Tugbamete Erken davranmışsınız zaten 16. Haftada çoğu yeni gösteriyor 28. Haftadayım daha ufak tefek yeni başladık alışverişe değişim yapın imkan varsa sağlıkla gelsin

ATC ebebeği aradım değiştiririz dediler 1 aymış süresi pazartesiye kadar vaktimiz varmış cuma detaylıdan bi çıkayım ona göre değişime giderim artık kalanlarda kuzenim cuma doğum yapıcak onun erkek ona nasipmiş artık ☺️

• ATC bunu beğendi.

handenur__ var var becerebilirsem yüklücem anlaşılır mı bilmem ama bize doktor aha bu dediği için biliyoruz 😂

Tugbamete hahahah ay en korktum şey bi kaç birşey almıştım detaylidan sonra alışveriş yapicaktim iyikide almamışım birsey 😅😅

lara2605 bu sefer kesinlikle unisex şeyler alırım son haftalarda artık cinsiyete yönelik alırım bi kere dilim yandı 🙈

Tugbamete benim de kız dedi başladım bişeyler almaya haftaya detaylı ultrason var eğer onda değişirse 😅😅😅😅😅ben kızım olsun diye çok dua ettim değişmez İnşaAllah

Tugbamete ben erkek hissediyorum hep ilk günden beri ama eşim hep kız hissetti bakalım birazdan gidiyorum doktora Sağlıklı desin yeter

Vira normalde ilk oğlumda doktor 12.haftada erkek kesinlikle değişmez demişti ona rağmen detaylıyı beklemiştim bunda 4 ayrı haftada 2 farklı doktor 2 farklı hastanede erkek deyince dedik zaten erkek çabuk gösteriyor kesindir 🤷🏻‍♀️ Bi çoğunun ayı dolmadı büyük ihtimal değiştirebiliriz ☺️

Elikra sağlıklı sıhatli olsun inşallah cinsiyet hiç önemli değil Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🥰

gulsah_2013 aynen canım önemli olan sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inan cinsiyetin hiç bir önemi yok bir oğlum var kızımda olursa sevinirim diyordum ama eşim kız diye ölüyordu ☺️