mlkyll Kızlar haftam doldu yatışım yapıldı çok sancım var ilk gebeliğim ama açılmam 1 cmden ileri gitmiyor ne olur dua edin hızla ilerlesin açılmam Ankara şehir hastanesindeyim
gldn065807 mlkyll Allahım yardımcın olsun insalah sağlıkla alırsın kucağına dua et korkma çok çok dua oku bildiğin dualari
Beyza00_ mlkyll rabbim bir solukta kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizlere dua et ne olur gebeliğim riskli sende benim dualarımda olacaksın bu gece 🥺🥺🌺
mlkyll Beyza00_ Allah razı olsun inşallah sizin de çok rahat geçer hamileliğiniz ve kolay doğum olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Edanur17 mlkyll Allah yardımcınız olsun daha sonra hastane hakkında yazarsanız bende orada doğum yapacağım da ❤️😊
mlkyll Tugbaysma inşallah bir anda açılır sancım çok şiddetleniyor ağrı dayanılmaz oluyor çok canım yanıyor
Eman mlkyll Allah sağ salim kuçagına almayı nasip etsin bizede dua et dogum için sağ salim kuçagımıza alalım
mlkyll Eman aminnn inşallah rabbim hepinizin evladını sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin bin avazda inşallah
mlkyll FasulyeveAnnesi3 sürekli yürüyorum squat yapıyorum hiç dermanım kalmadı ebelerde biraz dinlen dedi ama ağrıdan ne mümkün çok uykum var sancı uyutmuyor yine devam edeceğim squata ama şunu söyleyim sancı anında en iyi gelen şey kesinlikle masaj bilginiz olsun
Deletedmom_35 mlkyll benimde 5 cm ile yatisim yapıldı 4 beş saat sürdü canım. Allah yardımcın olsun 🤲🤲
mlkyll Deletedmom_35 İlk gebeliğiniz miydi . Amin canım çok teşekkür ederim belime çok vuruyor ağrı zorluyor