Edali87 Gebelik sekeri icin perhiz başlandı.cihazdan da aldik ama ölçümler kac olmali Sabah açlık 95 onu anladım kahvaltidan sonra kaç olmali yada kahvaltidan 1 saat sonra mi ölçülmesi? Oglen yemekten 1 saat sonra 140 alti olmali diye biliyorum. Aksam yemekten 1 saat sonra 140 alti mi olmali Yemekten 2 saat sonra 120 alti mi 140 altimi olmali
nisakrphlvn Edali87 merhabalar, aclık 100 altı, 1. Saat 140 altı, 2. Saat 120 altı olmalı. Hem kadın doğum hemde endokrin doktorum sadece aclık ve 1. Saat ölcümlerini istemisti.
Dilaraeslem Edali87 ben şeker hastasıyım 10 senedir aynı zamanda 34 haftalık gebeyim 90 altına inmeyin 140-150 üzerine çıkmayın. Bol su iÇin fazla şeker idrarla atılsın. Karbonhidratı kesin protein sebze yağlı tohumlar la beslenin ( kuruyemiş ) aynı zamanda günde 1 porsiyon meyve ve yürüyüşü ihmal etmeyin şifa olsun
Edali87 nisakrphlvn bugun sabah olcmedim ilk daha öğlen 1 saat sonra yemekten 104 gibi düşük bisi cikti akşam 1 saat sonra yemekten 127 cikti 2.saat 124 bu şekilde nasil
Edali87 nisakrphlvn 2.saatlere gerek varmi sabah aç ölçüm 91 cikti kahvaltidan sonra da 1 saat sonra mi bakmalıyız
nisakrphlvn Edali87 değerlerin altında bence güzel, inşallah sağlıklı bir sekilde sürecinizi tamamlarsınız 🌿
nisakrphlvn Edali87 bende aynı sekilde troid ilacı alıyorum özellikle sormustum farketmeyeceğini söyledi. Kahvaltıdan sonra magnezyum alıyordum onun biraz tokluga etki edebileceğini söylemişti.
Edali87 Dilaraeslem bu leblebi beyaz nohut gibi olan kuruyrmis pek iyi değil dimi cig badem findik daha iyi
Dilaraeslem Edali87 evet çiğ badem fındık fıstık ceviz bol bol ye. Diğer türlü kavrulmuş olan zaten çok tuzlu şişirir
nisakrphlvn Edali87 hem kadın doğum hemde endokrin doktorum açlık ve ilk lokmadan 1 saat sonraki tokluk istedi benden.