mihraveannesii İlk hamileligim kızlar bebek sag tarafımda toplanıyor ve dışarıdan çok belli oluyo orda oldugu sertleşip şişiyor normalmi sizce kasılma vs diyenlerde var korktum açıkçası
kalpatisi_ mihraveannesii bende 16 haftalığım ve ilk gebeliğim benimde ama hiç böyle bişey olmadı. Üstte kalsın merak ettim inşallah normaldir 🤲🏻
Denizyildizii mihraveannesii benimde oluyor hep böyle iki gebeliğimdede olmuştu cok komik duruyor😄 bi sorun olmaz cnm
Nureylaa mihraveannesii dünde benim böyleydi bugün geçmiş sanırım korkulacak bir şey değil yani inşallah değildir
Beyza_07 Bana göre normal ama bilemem aynısını bende yaşadım birtarafım öyle şişiyordu hergün doktora sordum baktıda normal dedi rahmin büyüyor ondan dedi ama yinede bi doktora görün
mihraveannesii Denizyildizii gerçekten öyle komik oluyoe allahtan bi kaç saat sonra düzeliyor teşekkür ederim
mihraveannesii Nureylaa inşallah yani bi kaç gündür böyle aslında hafif hafif bişeyler de hissediyorum hoşuma gidiyordu ama bi kaç kişi korkuttu sormak istedim
Nureylaa mihraveannesii korkma sen Allahin izniyle böyle şeyler normaldir millette korkutmaya yer arıyor zaten kontrollerde normalse iyiyse hiç korkutma kendini
Deniiiza mihraveannesii benim bebisim de böyle. Dpktora sordum normal olduğunu söyledi. Bebeğiniz erkek mi bir de. Erkek bebeklee sagda oluyo diyolar
mihraveannesii Deniiiza hala öğrenemedim ne yazıkki çok hareketli bi bebek sürekli dönüyor diyor doktorum ama hamile oldugumu bilmeden sürekli rüyalarımı hocalarıma yorumlatırdım erkek bebek derlerdi ve hep erkek hissediyorum hayırlısı bakalkm🤗
Berlaysgl mihraveannesii bnde 16+2yim kuzum ama henüz olmadı bizde bnde heyecanla artk bekliyorum kötü Bi durum olduğunu düşünmüyorum artık büyüyor hareketlerini hissediyorsun yavaştan🥰bu arada cimsiyetiniz öğrendiniz mi? Ben öğrenemrdim hala🙄
mihraveannesii Berlaysgl bende öğrenemedim maaleseg ikili teste çok ultrason için çok uzun kaldım doktorum sağolsun yürü öersiven çık gel dedi ama maalesef inatçıyız
mihraveannesii Nureylaa riskli bir süreç geçiriyorum başından beri kanamalı ama çok şükür bebegin gelişimi vs çok iyi diyor doktorlar
Deniiiza mihraveannesii büyük ihtimal erkek bebeğiniz. Erkek bebeği olanlarda duyuyorum bunu hep sag tarafta toplanma. Ama icinizi ferah tutun doktorum sorun yok dedi bana
teletabi mihraveannesii ehehe benim oğlumda böyleydi karnım hep yamuk duruyodu komik bi görüntü oluyor. Korkulcak bişey değil canım içini ferah tut
Berlaysgl mihraveannesii 😅bişi olmaz sağlıklı olsunlar da Bi kaç hafta geç öğrenelim💛sağlıklı gebelik ler dilerim cnm🙏🧿
Nureylaa mihraveannesii çok şükür stres yapma hiç kendine inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🌸🙏