Deletedmom434 Songul88 canım bebişin eğer doyuyorsa ağlamıyorsa huysuz değilse sütün emin ol yetecek kadar vardır ve yetiyordur onun dışında bolca su içebilirsin sıcak duşta göğüslerine masaj yapabilirsin ve bebişin emdikçe daha da artacaktır 😊
Songul88 Deletedmom434 onun bir sıkıntısı yok ama sanki yetemiyorum gibi geliyor. Zor bir dönemden geçiyorum lohusa depresyonu teşhisi konuldu herşeyi kafaya takar oldum
Deletedmom434 Songul88 anladım canım bebişin doyuyorsa yetiyordur ama bolca su tüket maydonoz da yiyebilirsin
Suraelik Merveevik 5yasında oglm canm ama doktr sole dedı rahm duvarn ıncelmıs eger sancn artarsa acılman olmasada almazsak dıkıslern zarar gorur dedı
123buserabia123 Mmelikee hiç hissetmedim Dr söyleyince şaka yapıyorsunuz dedim valla hafif bel ağrım var ama oda normal geldi bana meğerse o sanciymis
Deletedmom434 123buserabia123 kilosu yerinde canım iğneside yapılmış umarım bir kaç hafta daha sabreder 😊
123buserabia123 Deletedmom434 inşallah 🙏 bayrama kadar sabresin yeter almasinlar kuveze felan da başka bişey istemiyorum sağlıklı olsun yeter