Suraelik Kzlsr suan serum yıyorm rahım duvarı ıncelmıs bıraz dıkıslerıne zarar verır dedı nst de bıraz sancm cktı alablırım bebgı bıda nst cekılnce sancı cıkarsa dyo yasayan varmı bunu
123buserabia123 Bende 31+2 haftalık hamileyim dün nst de sancim çıktı çok korkuyorum eğer erken doğum olursa kuveze felan alırlar mı acaba 😥 su an iğne ilaç felan alıyorum inşallah zamanında doğar kızım 🙏
Deletedmom434 123buserabia123 ciğer geliştirici yaptımı doktorunuz yada bahsettimi birde kilosu ne kadar
Mmelikee 123buserabia123 cnm gecms olsun bnde 37 + 1 im nst de sancı cikinca hissediyomusun sende sanciyi bnm suana kadr bisi olmadi da merak ettm
Suraelik 35 haftalıgım 3.kılo 2hafta onde ama organları 35haftalık tabı kasılıyodu zatn hep nst de kasılınca doktr sancı var dedı dıkıslern zarar gorur dedı korktm bnde kendı doktrmda yok hıc tanımadgm bı doktr kendı doktrmuda aradm ıncelme varsa almk zorunda dıyor dua edın bna lutfn
Deletedmom434 Suraelik kilosu gayet iyi maşallah kilosu iyi olduğu sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum bol bol dua edicem sağsağlim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın umarım 🙏🏻
Suraelik Deletedmom434 allah razı olsun eve geldık daha demın serumlar ıyı geldı galıba sancı cıkmadı nst de ıns 1hafta daha durabılrz rahım duvarı ınce dedı dıkıslern zarar gorur dedı ama ıns baey olmaz herlde sancı olmadgı surece
gulsumklc2 Deletedmom434 15 haftalık oldum ama dha hiç karnım cıkmamıs normal midir? 😞😞 birde normal dogumda o makas atma dye bir sey varmış onu yaparken uyustuyorlar mı cok korkuyorm 😞😞
Merveevik Suraelik ilk çocuğunuz ne kadarlıkken hamile kalmıştınız ki? Neden dikişleriniz zarar görmüş?
Suraelik Merveevik 5yasında oglm canm ama doktr sole dedı rahm duvarn ıncelmıs eger sancn artarsa acılman olmasada almazsak dıkıslern zarar gorur dedı
Deletedmom434 gulsumklc2 kız 20+4 üm karnımı görsen şaka yapma hamile değilsin sen dersin normal tabi o her zaman yapılmıyor canım uyuşturma yapılıyor bazende mecbur kalınınca yapmıyorlar ama hissetmiyorsun sancıdan dolayı
gulsumklc2 Deletedmom434 ama uyustrulmasını istesem yaparlar demi ya inan normal dogumdan sırf o yzıden korkuyorm
Songul88 Deletedmom434 bende birşey sorabilir miyim 😊 10 günlük lohusayım sütümü dolu dolu hissetmiyorum gögüslerim hep yumuşak acaba tamamen ne zaman gelir sütüm
Deletedmom434 gulsumklc2 yaparlar tabikide ki her doğumda dikiş atılcak diye birşey yok belki gerek bile kalmaz buna 😊
Mervedumankaya Deletedmom434 bende bişey sorucam size. Humana still tee aldım da salı günü doğumum var ne zaman kullanmaya başlamalıyım
Deletedmom434 Songul88 canım bebişin eğer doyuyorsa ağlamıyorsa huysuz değilse sütün emin ol yetecek kadar vardır ve yetiyordur onun dışında bolca su içebilirsin sıcak duşta göğüslerine masaj yapabilirsin ve bebişin emdikçe daha da artacaktır 😊
123buserabia123 Mmelikee hiç hissetmedim Dr söyleyince şaka yapıyorsunuz dedim valla hafif bel ağrım var ama oda normal geldi bana meğerse o sanciymis