AseLenaMom valla bildigim kadarı ile her doktor yapmıyor. Ben sezeryan sonrası sanırım kanamam olmamiş o ayılma süresinde oraya zate kocaman bez koyuyorlar o şekilde odaya çıkıyorsun odaya çıkınca annem beni giydirmiş ve kilot bez takmişlar hasta bezi o esnada benim o koydukları gazlı bezde kan cok Azmış hemşire gidiyor 1 saat sonra geldi ben ayılmiştim. Zaten sonra çıkardı gene kanamam az o esnada bir anda karnıma bir bastırdı eliyle foş diye kan geldi benden Çeşme mod aslında o gelmesi gerekmiş bende gelmemiş. Sonra 2 gün kaldım hastanede 3 saate bir hemşire gelip bastırıyordu 🤦🏻♀️ Oda kapısı çalınca korkar olmuştuk tik olmuştu bende artık ama dediğim gibi bu zamana kdr kime sorsam cok nadir kişilerin başına gelen durum. Oda kan miktarı doğum sonrası gaz çıkarma nasıl önemli ise oda önemli ona göre bunu yapıyorlar :) oyüzden sonra işi takma açıyormu bilmiyorum bayılmiştim ben ama çıkarması biraz açıyor az öyle dayanamıcak yada bagırıcak kadar acısı yok saniyelik :) sonra daha asla acımıyor orası