Birumuteses29 elifhdk bende aşı olmadım olmayı düşünüyorum ama herkes sinovac ol diyo ölü aşı olduğu için doktorumada sorucam kontrolde 25 haftalıgız hamile ölümlerinden çok korkmaya başladım artık😔
elifhdk Birumuteses29 Ay Allah korusun iyi düşünelim iyi olsun herşey canım ayrıca sana tavsiyem bıontech vurul lütfen vurulacaksan sinovac birçok ülkede yasaklandı çünkü. Bende haberlerde gördüm hep yatan hastaların çoğu gebe ya 😏
Edadadada Bende olmak istiyorum . Çok ama çok tedirginim aklım çok karışık.. Korona olmaktanda çok korkuyorum kızım okula gidiyor.. hiç olupta ağır yan etki yaşayan oldumu acaba
elifhdk Edadadada Bence olmalıyız diye düşünüyorum artık tedbir alalım takdiri ilahi artık canım bu delta beni çok endişelendiriyor zaten 😏
2inciannelik elifhdk 18 ve 26 haftada oldum korkma herkeste aynı etkiyi göstermiyor bünye meselesi ben ilk dozda çok aşırı kötü oldum ama. İkinci dozda hiç hissetmedim rahattım
elifhdk 2inciannelik Çok şükür. Aynen dediğin gibi aslında bünyeden bünyeye değişiyor inşallah şiddetli bir yan etki görmem bende 🙏🏻
Smyysercan Canim bende çok kararsızdim 33+3 ye olmaya karar verdim hiçbir yan etkisi de olmadi çok şükür bu kadar çok çoğalmış ve aşı olmayanlar ağır geçirdiği için bence yaptır derim
elifhdk Eda1982 Çok şükür çok mutlu oluyorum böyle pozitif sonuçlar duyunca bende yarın vurulacam inşallah canım teşekkür ederim 🙏🏻 🥰
Rabipek21 30 haftalık hamıleyim bıontech ilk dozumu dün aksam oldum çok şükür bende bir yan etki görmedım hafif kol ağrısı dışında şifa olsun 😊
Tugbahsen 35.haftadayım dün oldum ilk doz biontech aşısı. Kol ağrım oldu birde biraz halsizlik ve uyku. Başka sıkıntı olmadı çok şükür
Mayamina Sancılı bir karar verme aşamasından sonra nihayet randevumu aldım ve 24+3 de yani yarın nasipse ilk doz aşımı olacagım, biontech. Rabbim şifa versın. 🌿🧡
elifhdk Mayamina Amin cümlemize bende çok düşündüm ve araştırdım sonunda ikna oldum sabaha olacağım inşallah 🥰
EEbruliiiii Hamile kalmadan önce iki doz sinovac olmuştum üçüncü dozu olamadan hamile kaldım doktorum 16. Haftadan sonra biontech ol dedi iki hafta sonra üçüncü dozu olacağım.