Busu48 Edanurusta Geçmiş olsun :) Evet çok pahalı ben Bodrum da yaşıyorum normal de ailemin yanına geldim burda biraz daha uygun fiyatlar nerdensiniz siz ne kadar dediler
Edanurusta Busu48 330 dediler özel hastanede . İstanbul’da yaşıyorum devlete gittim araştırma hastanesine yönlendirdiler . Sonra da araştırma hastanesine gittim sadece riskli gebelik için yapılıyormuş. Mecbur özelde yaptıracağım
kasimannesi Merhaba arkadaşlar 21+4üm erkek allah izin verirse 1 buçuk önden gidiyoruz 🙏🐣💕 2li testimi 3lü testimi ve aşımıda çarşamba günü yaptırdım aşı hiç ağrıtmadı gayet güzeldi.... ve bugün bebeğin kalbinin içine baktılar damarlarına organlarına bi sorun olup olmadığana allahıma bin şükür iyiyiz 🙏💕
Papatyali Selam bizde 21+3 olduk kızımla😇 Tetanoz aşısını pazartesi yaptırdık diğer doz bayramdan hemen sonra. Bugun dr.a muayeneye gittik detaylı ultrasona da alır sandım ama yapmadı ☹️ Bayramdan sonra gel dedi hatta acele etme 1hafta daha geçsin dedi. Hesaplıyorum bayramda 26haftalık olacağız geç kalmış olmazmıyız anlamadım 😪😪😪
Busu48 Papatyali Allah bağışladın 🙏 Doktorlara göre değişiyor sanırsam bana 20 ila 22 hafta arasında kesinlikle detaylıya gir demişti .. O kadar beklemek istemiyosan konuş bence
ebrarecem 21 haftalık olduk bizde cinsiyet belli değil detaylıyı bekliyorum ptesi belli olcak inşallah tetanozuda salı günü oldum
Busu48 Edanurusta Hmm banada 650 demişlerdi cidden pahalı ama yapacak bişey yoksa elden bişey gelmez .. Herşey evlatlarımız için 🙏
Busu48 istanbulluanne Hahah sizin yazınıydı okurken bile hareket ediyo 😂 özellikle tuvalete gideceğim zaman bi oynuyo zor yetişiyorum o derece 😳🤣
svmibr Busu48 tetanoz asisi yaptrdim ben onu mutlaka yaptir detayli ultrasona gerek yok zaten doktorunuz bi şüphe duyarsa yönlendirilir hamiş melek 🤗
Busu48 svmibr Ya orası öyle ama bana kalp kapakçığını göremedim orda bi sorun olabileceğini düşünüyorum kalpte delik olabilir dedi 20 ila 22 haftada muhakkak yaptır dedi bana
Merymery Slnmlh cnm normal adet günün geldiyse agri oluyormuş bi bk adet günün mu her ay adet gününde olabiliomus adet sancısı gibi
DilekErol Busu48 22 haftada detaylı ultrasona girdim Çarşamba günü de aşımı oldum bir ay sonra bir aşı daha dedi 🤗
DilekErol Busu48 ve midemde aşırı ağrılarım oluyor bunun sebebinin safra taşı olabileceğini bugün öğrendim 😔😔