OzlEmrah Busu48 Detaylı ultrason yaptırdım ama doktorum ne tetonoz aşısı ne de şeker yüklemesi yaptırmadı ikizlerimi doğuralı bugün tam 1 ay oldu ☺️🙏👫
Busu48 OzlEmrah Ay maşallah Allah sizlere bağışlasın inşallah bebeklerinizi ☺️🙏 Cinsiyetleri ne kadarlık doğdular :)
Busu48 Deletedmom434 Ben 18 de hissettim 20 oldum ama ağustos ortasında gel dedi baban şehir değişikliği yaptım annemlere geldim geldiğinde yapalım dedi bana
Deletedmom434 Dilermelike96 bende çanakkaledeyim yakın sayılırız normalde devlette yapıyorlar diye biliyorum ama bandırmadan buradaki devlete detaylı için gelen falanda var
OzlEmrah Busu48 Bir kız bir oğlum oldu 35+1 haftalıkken doğdular. Sancılandım erken Doğum oldu Allah’a şükür iyiler küvete girmediler. Şimdi tam 1 aylık olduk ☺️🙏 Darısı sizin başınıza olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza ❤️🙏
Dilermelike96 Deletedmom434 dogru dur bizde ikili test icin balikesire gitmistk ücretsiz oldugu icin burda ki devletler yapmiyo özel iki tane var yapan biri 400 dedi biri 200 bizm buralarda eksik biraz devletler de bakım
Edanurusta Busu48 Bende varım 🙋♀️ 20+2 hamileyim . Tetonozu bu sabah oldum ağrıdan ölüyorum 😔 detaylı ultrason için 30 una randevu aldım o zaman 21+5 haftalık oluyoruz. Çok pahalı bu detaylı ultrason ya 😔
Busu48 Edanurusta Geçmiş olsun :) Evet çok pahalı ben Bodrum da yaşıyorum normal de ailemin yanına geldim burda biraz daha uygun fiyatlar nerdensiniz siz ne kadar dediler