Medilifegun Buketylz944 iki kızıma da doğduklarında yenidogan kıyafetleri büyük oldu çok alma en fazla 1 ay giyer diyenlerin çocukları sanırım hiç kirletmiyordu yeri geliyor günde 5 6 kez üstünü değiştiriyordum kusuyor emzirirken süt damlıyor filan kiuafet çok ihtiyaç iki kizimda da herseyini bol bol aldım iyiki de öyle yaptım
Fatosef Buketylz944 50 günlük oğlum 6 aylık kıyafet giyiyor. Hastane çıkışları artık olmuyor 0 3 aylıklar küçük geliyor çok çabuk büyüyorlar o yüzden genellikle büyük almaya bakın derim.
Nilaryamoms Canim ben yenidogan az aldim ama bazen cok ust degistirmek gerekiyor benim yikama ve kurutma modu var makinamin 45 dk kuru cikariyor az esya attigimda ondan pek zorlanmadim kirlense bile 1 saate yikanmis giysiler hazir oluyor
Feyzaveannesi Buketylz944 Hastane çıkışı+ bir set daha yeni Doğan aldım. Gerisi hep 0-3 yaş için. Çabucak büyüyorlar
Tgbkrm-21 Ilkayy peki ilk zamanlar doğduğunda falan zibinlar 3-6 ay olanlar kullanılabilir ki sizce ben yeni almadım ama bana bir suru 3-6 ay zibin geldi ilk etapta bunlar giydirilir mi 🙈
Dunyabebek Tgbkrm-21 zıbın konusunda bende kararsızım ↉ mu almalıyım 3/6 mi ? Doğduğunda 3/6 giyebilir mi bilmiyorum
Ilkayy Tgbkrm-21 canım bebeğin yapısına bağlı birazda kimi bebek boylu kilolu oluyor kimi zayıf. Oluyor ama zıbınlar çok büyük gelmediği sürece problem değil zaten içine giydiriyoruz kıyafetlerin ☺️
Tgbkrm-21 Dunyabebek ya bana bir suru geldi die ekstra boşa almak istemiyorum yaklaşık 20 30 tane karışık şekilde ama çoğunluk 3-6 ay zibinlar o yuzden bende kararsızım ve tecrubesizim 🙈
Tgbkrm-21 Kızlar baya bi zibin hediye geldi bize de çoğunluk 3-6 ay az bisey 0-3 ay bir kac tanede yenidogan zibin sizce başka almalı mıyım yoksa ilk doğduğu gibi 3-6 ay olanlar kullanılır mı
ratatosk Tgbkrm-21 3 6 ay olanlar 62 68 cm arası yeni doğan bebeğe oldukça büyük gelir. Bana da herkes yeni doğan alma çabuk büyüyorlar dedi dinledim ve bebeklerim erken doğdu aldığım 0 3 aylık kıyafetler büyük geldi çok çirkin durdu emanet gibi 3 6 ay lık kıyafetler elimde patladı çünkü mevsim değişti. Evet bebekler hızlı büyüyor ama her bebek de bir değil kilosu boyu önemli gidişatınıza göre bir yol çizin
Seldamm Tgbkrm-21 alma.bisey olmaz nasilsa hwpsi kullanilmayacak mi bide yikayinca cekiyolar da 😃 dusun yani kucuk alsan kucucuk kalacak
Yokys Buketylz944 biz minik doğduk 0 aylil bile büyük geliyor tahmin etmiştim ama o yuzden 03 cok aldim ben baya giyeriz gibi😅
Tgbkrm-21 Ilkayy dimi dogru içine giydirdigimiz için duruma gore dogum kilosuna gore bakacağım artık teşekkür ederim 🥰
Seldamm Buketylz944 0 3 aldim cabuk buyuyolar canim yeni doganlar cabuk kuculuyor iki takm yeni d9gan alsan yeter
Tgbkrm-21 Seldamm yaa dimi bosuna masraf yapmak istemiyorum ya o yuzden alipta giydiremezsem kuculurse die 😬
busrasahinn Buketylz944 ben 2 3 tane 0 3 alıyorum sonrasını 3 6 çünkü çok çabuk büyüyorlar bu arada bu 3. Bebeğim yine aynı şekilde yapicam☺️
Tgbkrm-21 ratatosk evet bide ole bisey de var bebek mağazası cok var çevremizde lazım oldukça veya duruma gore bakacağım o zaman teşekkürler 🥰
ratatosk Tgbkrm-21 aynen artık her şey elimizin altında eksik oldukça alınıyor. Bir de e bebeğin çıtçıtlı beyaz bodyleri yıkayıp ütükedikçe büyüyor. Benimkiler 3 aylık kızıma 0 3 aylık tulumlar kıyafetler tam oluyor şu an ama çıtçıtlı bodyleri hala yenidoğanları kullanıyoruz. Birlikte büyüdüler😁😁