Berru Sevda_27 bu pilates topu olayını kaçtır burada okuyorum iki çocuğum var 11 ve 7 yaşında şuan 8 haftalık gebeyim ben böyle bir uygulama görmedim özelde yaptım bende yenimi çıktı bu yolsa bazı jast.lerdemi var
Sevda_27 Minik_Kalbim_ve1Annesi Teşekkür ederim canım😊Amün inşallah sizede kolay doğumlar nasip etsin🙏
AsrafliGunel Sevda_27 cok duygulandım Rabbım gonlunuZce buyutmeyı nasıb etsın.Bende ocakda oglumu kucagıma alıcam Allahın ıznıyle❣️❣️
Aysemuhammet Sevda_27 Allah’ım analı babalı büyütsün güzel doğumunuz olmuş darısı bekleyen herkese 🥳😍 Sey sormak istiyorum açılma olduğu halde bazen kesme işlemi yapıyorlar sizde bu durum oldu mu 🤷🏻♀️
Havva_Mavis26 Sevda_27 ay gercektenmi bnim yemem guzelde sadece oglen yemiyorum mesela 11 12 gibi uyanip kahvalti yapiyorum bide aksama ta acikiyorm 6 7 gibi nasil sence normalmi
Sevda_27 Dseker Canım doktor bana ger 5 10 dk bir sancı geldiğinde hastaneye gel dedi benimde 3 defa 10dk bir düzenli sancım oldu
Almi4134 Sevda_27 sey ii ultrason kağıdında bas cevresi kac cm görünüyordu:( benim bebeğimin basi oldukça buyuk normal doguma engel dediler cok üzgünüm:( isterdim normal dogum rabbim evladınız beraber sizi korusun :) aci keder dert vermesin
Sevda_27 Kubraozd Bence o jadar zor değil kendi moralinizi yüksek tutmalısınız ağrınız oluyornama bebeğini kucağınıza koyduğu anda tüm ağrılar geçiyor Yine olsa yine normal doğum yaparım