Qsel dilek_abbasyk Allah sabır versin tez zamanda alırsınız kucağına zor bn 3 ay çektim sonunda aldım kucağıma 34 haftalık doğum yaptım suyum geldi şimdi kızım 2 yaşına girecek ekimin 4 de
dilek_abbasyk Qsel çok şükür doktor iyi dedi sadece emmede biraz güçlük çekiyormuş onun için hortum var
Esra_baki Sevda_27 Maşallah sağlıcakla büyütün suyunuz gelince çok panik olmuşsunuz ben ewleri tmzliyordum suyum gldgnde kalan yerleri yaptım eşimi aradım isteydi duşa girdim öyle gittik 🙈🙈🙈 4.5 cm di hastaneye ilk gttgmzde acilma
Havva_Mavis26 Sevda_27 ay gercektenmi bnim yemem guzelde sadece oglen yemiyorum mesela 11 12 gibi uyanip kahvalti yapiyorum bide aksama ta acikiyorm 6 7 gibi nasil sence normalmi
Sevda_27 Havva_Mavis26 Canım ben hep rutin olarak saat 9a kalkanım kahbaltımı yapıyorum 12 öğlen saat 19 akşam yemeyimi yiyorum
Sevda_27 Kubraozd Bence o jadar zor değil kendi moralinizi yüksek tutmalısınız ağrınız oluyornama bebeğini kucağınıza koyduğu anda tüm ağrılar geçiyor Yine olsa yine normal doğum yaparım
dilek_abbasyk Qsel hayır yarın bir haftalık olacak daha bir kere gördüm almıyorlar süt sağıp veriyorlar
Qsel dilek_abbasyk alırlar bn sürekli girip çıkıyorum eşim le sonra beni yanına aldılar emzirmek için altını aldım vs sonra benim yanıyanıma verdiler uyum için sonra taburcu olduk