Esmaemrullah25 Eceguldemir55 bugün randevular açılmıştı simdi var mi bilmiyorum bi bakin isterseniz mhrs den inşallah bulabilirsiniz bana bunu bildirim geldi baktım vardi
Esmaemrullah25 pamk00 inşallah canim Rabbım hepimizin yardımcısı olsun sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin🤲 hakkımda hayırlısı buymuş
ebru23 Eceguldemir55 bana sekreter veriyor iceriden hastaneler cok dolu oyuzdne disaridan randevu bulmak cok zor ben haftalik gidiyorum doktor yazdiriyo bi kere mhrs randevusuyla gittim sonraisnda hep sekreter yazdi
Gbaslanbay Esmaemrullah25 yumuşama var ise doğum yakındır demekki rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah bütün hamile annelerin
yeniannna34 Eceguldemir55 canim bazen randevu var ama uygulamada gözükmüyor hem bak hemde ara çoğu zaman arayarakta dene
yeniannna34 Esmaemrullah25 evet doğum parasını sor canım çünkü bilmiyorum ama devlet hastanesi sigorta olmayınca alıyor diye biliyorum
Emnemrahf yeniannna34 benim sigortam yoktu eşim uzun süredir işsizdi ama hiç para ödemedim devlette analık hakkı diye bişey varmış ondan yararlanılıyormuş
yeniannna34 Emnemrahf aaa benim gorumcem muayene parasi ödedi ama sigortası onun ve eşinin olmadığı için neden acaba ama onun kadin doğum değildi belkide ondan