Sareee19 Ben regl sancısı bile ne bilmezdim öyle başlıyım. İlk suni sancı verildiğinde hiç hissetmedim 20:00 den ertesi gün 15:00 e kadar ve acılma olmadıgı için ara ara artırıldı dozu. 15:00 de suyum sızıntı seklinde geldi biraz max. 1 bardak kadardır. Sonra belden hafif vurmaya başladı sancı sıkışma hissi gibi kütürdesşn rahatlıyım diosınuz 😄 sonra hafif kasıklarıma vurdu ishal olmus da gaz sancısı yapıomus gibi. Ozmana nst cözdüedüm 30 - 45 dk odada yürüdüm çömel kalk yaptım sancı geldikçe. Ve Meryem Ana otunu suya koydum. Elimle yürürken hep karnımı ovaladım. Yataga yattığımda yürürken ki kadar değil daha zordu sancı çünkü nst banglarıda bağlı hareket edemiyorsun. 4cm den acımadan sonra bana göre 1.5 saat falan baya zorladı yatakta tırtıl gibi kıvranaıodum cok zormussss yine gelıo cok zorrrr falan dıodum 2 dk dan aza düşmüştü o an. Sancı aralarında dinleniyordum resmen. Sancı gelince 3 sanıye al 6 saniye bırak nefes alıp verıodı sonra bir ara kesildi sancı o ara üşüme geldi midem bulandı vum Bi saldı kendini. Ondan sonra ıkınma isteği geldi. Büyük wc yapmak istiyorsunuz başka tarifi yok. Ve ıkınma yayım kendimi sıkayım deme gibi şansımıza yok. 🥴 Benım hiç açılmam belirti yokken 3 saat sancı cekıo komple dogurdum bence iyi performansı 😄😆