Esmaemrullah25 Her şeyin normal giderse şayet 41. Haftaya kadar bekletirler canım çünkü ilk doğumun çok ekstra birşey olmadığı müddetçe sezeryana almıyorlar Çam Sakura da benim ikinci gebeliğimdi ikinci sezeryanımdı sezeryan olacak olmam garanti bile olsa sezeryan için bile gün verilmiyor ağrı sancı su kanama vs olmadığı zamanda sezeryan olarak en fazla seni 39. Haftaya kadar bekletiyorlar banada o şekilde yapmışlardı orda, tam 39. Olunca geliyorsun demişlerdi bende o şekilde beklemek zorunda kaldım çünkü ben ne kadar ah vah ölüyorum bitiyorum desemde nstde sancı çıkmıyor bebeğin hareketleri gayet iyi deyip gönderiliyordum 🤗 bu sırada acil gebeleri alıyorlar benide alın günüm geldi geçiyor belim çok ağrıyor karnım geriliyor artık duramıyorum desemde maalesef 39. A kadar bekliyceksin demişlerdi ki gerçekten son haftalar aşırı kemik ağrısı yaşamıştım yalanda değildi 🤭 tam 39. Oldum gece sancılarım da birlikte başladı hemen hastaneye koştuk ve çok geçmeden ameliyata sezeryana alınmıştım çok şükür doktorum Alper Türkoğlu idi aşırı memnun kaldım doktordan ekibinden hemşirelerden vs beklediğime değdi gerçekten demiştim🥰 ikinci sezeryanım olmasına rağmen ilkinden çok kolay ve rahat geçmişti şükür umarım daha güzel doğumlar sana ve bekleyen herkese olsun🤲🏼🥰 hakkında hangi doğum hayırlıysa o olsun normal olursada sezeryan olursanda💁🏻♀️🌟