yeniannna34 Esmaemrullah25 Hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah istediğin şekilde gerçekleşir bebisin döner 😊
zeytinkiz Esmaemrullah25 Beeeeeen bugün yatıs için yatak beklıyorum jahahahhaha 9 da geldim işlemler 10 da bitti 41.haftamdayım. Sancı acılma su nişan hiç belirti yok. İnşallah bugün yatak boşalırsa suni sancı ile başlatacaklar ilk dogumum olacak 🤭
Leyla_21 zeytinkiz Doktor mu gün verdi yatış yapicaz diye canım bende çarşamba 40+5 olucam o zaman gel dedi acilde ki doktor benim de bı belirtim yok yatış mi yaparlar acaba
Esmaemrullah25 zeytinkiz Rabbım yardımcın olsun bizi de bilgilendirirmisin sürecin nasıl gittiğini neler yaşadığını kendini iyi hissettiğinde yazar misin
Esmaemrullah25 zeytinkiz acaba taze anne napti doğumu nasıl geçmiştir Gulsah03p yeniannna34 yeniannna34 @Leyla_21 @tcasl @Gulsah03p @Ceylanka @Msydn6
Esmaemrullah25 Leyla_21 @yeniannna34 @Ceylanka @Gulsah03p @tcasl Benim de Erkek🤰Rabbım sağlıklı bi şekilde sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin insallah🤲