Oslemmmmm Bebek bezi alicam ilk defa sleepy bio natural 1 Alicam da bazı arkadaşlar 15 gün sonra 2 bedene gectim diyor şimdi ben 192- 128-96 hangisini alsam bilemedim
sevgisari Oslemmmmm ben de aynı marka aldım 1 numaradan 40 lı paket aldım bedenleri küçük oluyomuş 2 numaradan daha büyük paket almıştım ama başka stok yapmadım belki o bez iyi gelmez diye
Kahverengi Oslemmmmm ben daha kullanmadımda kullanan arkadaşlarım ve araştırdığıma göre 1 küçük oluyor dediler bende 2 aldım 2 numara 3-6 kilo için olduğu yazıyor ama 6 kiloluk bir bebeğe zor olur diğer markaların 1 numarasıyla aynı boyutu
Seminn Oslemmmmm ben 1 numara 210lu aldım son 42 li paketi kaldı elimde 4.500 kiloda olmadı sıktı bez
Sevgikaya1525 Oslemmmmm bence dha az olanı alın çok çabuk değişiyor ben baby turco aldım 40 adet çnkü küçükler ilk numara genelde
Remziye_2121 Kahverengi ben şuan kullanıyorum 1 numara küçük geliyor evet ve sleppy kimseye önermiyorum pişik yapıyor
mutlugebeee Remziye_2121 bende aynı şeyi çok duydum o yüzden hiç almadım sleepy almamda kullananlar hep pişik yaptığını ve inanılmaz taşırdığını söylüyor
Aysegul354 Bende sleepy bio aldim 128 adet olandan. 1 numara. Iki numara almayi düşünmüyorum bebeğim doğduktan sonra alicam sleepy yaramazsa baska marka alirim diye. Ama bir sorun yasamazsan sleepy devam
Sevgikaya1525 Oslemmmmm Olur cnm öyle yap yakın yerler yoksa ztn arta kalsa kalsa en fazla 10 tane kalır