Cutebaby Kızlarr hazırlıklar devam mı bitti mi🤗 bizim bir beşik kaldı bir posta da çamaşır ☺️ doğum günüme denk gelebilir doğumum da🙈 heyecanla bekliyoruz artık. Sezaryen olacak. Sizler kaç haftalıksınız Ekimin kaçına doğumunuz🌺33+4
zeynpdemiiir Cutebaby 35 haftalığız 15 ekim normal doğum gibi gözüküyor ama bakalım hayırlısı ☺️ Vaktinde sağlıcakla gelsinler inşallah 🌿
Gulce5038 Cutebaby 33+6 sezaryen mi normal mi 36 daki muayenede belli olacak ama sezaryen isteyecek gibiyim
Ylmaz Cutebaby bende 34+4 ilk dogumu normal ama bu zorunlu sezeryan olacak gibi bakalım hayırlısı sağlıklı sıhhatli gelsinler de. Bizim herseyimiz hazır arada eksik aklıma geldikçe hastane çantamıza atıyorum
Cutebaby zeynpdemiiir yaa inşallah sağlıkla gelsinler de sezaryen normal önemli değil 🙈 bana da 18ine gün verdi doktor bakalım ☺️
zeynpdemiiir Cutebaby kesinlikle öyle hatta bu aralar o kadar zorlanıyorum ki planlı sezeryan fikri cezbediyor beni 😅
Gulce5038 Cutebaby aynen öyle sağlıcakla doğsunlar da en korktuğum şey ekim ayı tam grip ayları tek korkum hastalıklar bi yandan da kışı evde geçirince yaza tam bebeğin kendini topladıgı zaman olcak diyorum hayırlısı
Gulce5038 Cutebaby zorunlu sezaryene nasıl karar verdi doktorunuz .36. Haftada çatı muayenesi olacakmışım o zaman bakarız dedi de doktorum
Cutebaby Gulce5038 ben tam tersi düşünüyorum aslında. Ne çok sıcak ne çok soğuk. Bebeğin ilk ayı rahat edebileceği bir ay, ne sıkı sıkı giydirmeye ne de sıcaklayacak diye soymaya gerek yok. Kızım da Mayısta doğdu rahat etmiştim.
Cutebaby Gulce5038 ben geçen sene sezaryen doğum yaptım o yüzden. İlk doğumum da sezaryen zorunluydu onun sebebi de bebeğimin pozisyonu ters olduğu içindi
Gulce5038 Cutebaby hımmm benm daha ilk ondan bilmiyorum bakalm ne diyecek NST ye de bağlayacam artık dedi
Ayssunn Cutebaby aynıyız 🧚♀️ Benimde doğum günüme denk gelicek sanırım 21 ekim doğum günüm 🤔 33+4üz 🥲❤️
Emine_clk01 Cutebaby günüm normalde 7 ekimde doluyor sezeryan olacağım için 30 eylülde doğumum var 36+4 üz şuan