Asi34 @Zeynepp97 İrem hanıma gitmedim arkadaşlarım gitti memnunlardı Tülay hoca da çok iyi ondan da çok memnunum nöbetçiyken Pelin hanıma denk geldim çokta beğenmedim açıkcası
Merveee34 Alparasinannesii bizimde haftaya kontrolümüz var .Kaç haftalıksın ? Bende Pendik medipole gidiyorum :) doğuma eşler alınmıyor maalesef
Alparasinannesii Merveee34 31+2 deyim ama dün rahatsızlandım Zeynep kamile gittim oğlum 2 hafta önden gidiyor ve baş geliş pozisyondaydı
Merveee34 Alparasinannesii bende en son 31+2 iken gittim bizimde aynı ilerde cıkıyor . 27.haftadan beri baş geliş bizimde . Diğer hamileliğim erken oldu .Suan bir sıkıntı yok ama korkmuyor değilim erken gelmesinden . Suan tam 33teyiz bizde
Alparasinannesii Merveee34 Ben dün çok korka korka gittim zaten araçtan indiğimde bacaklarım tutmuyordu sanki ama çok şükür Elhamdulillah bir sorunumuz yoktu 🤲🏻
Foodengineer Alparasinannesii muayeneye ücreti ne kadar acaba . Ben de Bağcılar medipola gitmeyi düşünüyorum
Kubraselamii13 Alparasinannesii pendik kart var onu belediye sitesinden ücretsiz talep edip kartı teslim alacağınız yerler yazıyor alın çoğu yerde hastanelerde indirim sağlıyor medipol %15 20 yada indirim yapiyor
goktugun_annesiii Alparasinannesii Bende 2. Kez gideceğim canım valla Perşembe günü randevum var bakalım kaç haftalıksın 😇🥰
goktugun_annesiii Alparasinannesii anladım canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲