Zeyna27 Kızlar beraber bekleyelim belki birbirimize moral veririz destek oluruz rahim filmi çektirdim ilk adetimi gördüm inşallah 2. Yi görmemmm 😩 siz neler yapıyorsunuz
Senamasal Zeyna27 catlatma ignesi oldum beklenen adet tarihim 24 EYLUL VEYA 25 EYLÜL VEYA 26 EYLÜL AMA İNŞALLAH HİC GELMEZ BEBEGİMDEN DOLAYİ 🥰
Nazmila1978 Zeyna27 merhaba benim bat 29 Eylül düzensiz adetim var 23 günde bir adet görüyorum bazen de bu ara 14 gün olabiliyo birlikte bekliyelim😊
Powergirls Zeyna27 24 yada 25 de olacağım bende inşallah gelmez 2.kez klomen ile catlatma iğnesi kullandım olmazsa ameliyat olacağım gelecek ay 😑 bu arada bende cektirdim 3 ay içinde hamile kalınır diyolar olmadi benim😑
Dilek2016 Senamasal Benimde 12. Günüm bugün bende vuruldum adetim 23 Eylül inşallah gelmez ama hiç umudum yok hiçbisey hissetmiyorum
Nazmila1978 Zeyna27 bende düzensiz adet nedeni doğum kontrol hapları oldu çocuk düşündüğüm için bıraktım fakat düzensiz adet var diye olmuyor sanırım
Zeyna27 Powergirls bende bekliyorum daha yani çalışıyorum daha ortasındayım adetin canım bakalım bu ay hiç doktora gitmedim
Zeyna27 Senamasal ben klomen çatlatma iğnesi kullandım canım bende fayda etmedi aslında yumurtalarım gelişti herşey çok güzel ama döllenme olmadı ya yoksa gelişme falan oldu ne bileyim
Zeyna27 Nazmila1978 deneyebilirsiniz aslında ben doktor kontrolünde yumurtlama takip ettim olmadı rahim filmi çektirdim şimdi 2. Ayımdayım bilemiyorum adet olursam aşılama yaptıracağım olmam inşallah
Ogretmenanneyim Benimde 27 Eylül yumurtlama gördüm fakat degerlendiremedim sadece bir gün oncesini degeerlendirebildim simdi beklemedeyim inşallah tutar 🤲🐣