Kuzum bende 2021 ocakta oldum tutmadı yumurtam iyiydi eşimin sperm sayısı ve kalitesi yeterliydi. Ama nasipte yokmuş dedik. Yaza kadar reglim gecikmeden test yapardım hep negatif çıktığı için psikolojim bozulmuştu. Haziran gibi ben saldım her şeyi dedim nasipte yok demek ki eylüle kadar bekleyeyim Eylül’de rahim filmi cektircem dedim, neden Eylül İnan bende bilmiyorum rabbim öyle bir his verdi içime ve gerçekten reglim gecikmiş, hamilelik belirtisiymiş hiç takmadım, düşünmedim bile. Bende üç yıllık evliyim geçen sene Mart’ta boş gebelikten kürtaj oldum bu arada. Neyse bu ay regl olayım da rahim filmi cektireyim diye bekliyordum ki hamileymişim. Rabbim bana bunu nasip etmiş hala inanamıyorum neredeyse iki aylık hemde. Hiç farketmemişim benim zaten reglim düzensiz diye test yaptırmıyordum artık. Neyse diyeceğim o ki ne zaman dusunmeyi bırakırsın o zaman bedenin kendini buna hazırlar. Ben neler yapmadım neler denemedim, her ilişkiden sonra bacakları havaya dikmekten bir hal olmuştum, yumurtlama günü takipleri vs vs vs halbuki hamile kaldığımda hiçbir şey yapmadım ve dikkat bile etmemiştim. Umudunu kesme, bir gün anne olacağım de ve artık bunu düşünme. Allah isteyen herkese nasip etsin. İyi akşamlar.