Beyzamutluu Bu kan ilacını kullanıp karın ağrısı çeken var mı, benim sürekli karnım ağrıyor zararlı bir yan etki mi acaba , doktora değiştirtmeli miyim
Nureylaa Beyzamutluu bende ishal yaptı ama ağrım olmadi isterseniz çok kötüyse değiştirin başka bi ilac belki yapmaz
Aycaaa571 Beyzamutluu kullanıyorum karnımda ağrı yapmıyorda ilaçtan mıdır bilmiyorum dışkımı siyahlaştırdı
Beyzamutluu Heather ishal değilim ama çok arada 1 2 kere öyle yaptı. Bu ağrı çocuğa zarar verir mi diye tereddüt ettim
mutlugebeee Heather bende ishalim ama bu ilaçtan dolayımıdır ki, demir ilacı kabız yapmıyor mu ben mi yanlış biliyorum😳
Beyzamutluu Pambix evet ona ve rengine alıştım 😂 ama bu sürekli karın ağrısı beni huzursuz etti çocuğa bir sakıncası olur mu diye
Angela Beyzamutluu Hayir tabiki de çocuğa zarar vermez. Yapar kiminde ishal ve siyah dışkı şeklinde. Bende ilk zamanlar yaptı, ama suan bi sorun yok
Beyzamutluu Angela yan etkilerde karin ağrısı ciddi yan etkidir,doktorunuzu arayın yazıyordu . Bir zarari yoksa sıkıntı değil 😊
Mom726272 Beyzamutluu ay bende normalde akşam yemekten yarım saat önce içiyodum bigün unuttum sabah aç karna içtim akşama kadar midem bulandı bişey yiyemedim 🙄
Minoo01 Beyzamutluu bende kullanıyorum. Ağrım olmuyor. Kabızlığım vardı sağolsun bu ilaç ona iyi geldi. Ama bi doktora söyleyin yinede.