Gmz35y kbrdgn hiç mide ağrım yok ama şurup önermişti kullanacağım inş iyi gelir 🙏☺️Çok teşekkür ederim herkes yazmış nasıl mutlu oldum Allah hepinizden razı olsun az biraz bile olsa içim ferahladı bebeğime birşey olcak korkusu sarmıştı 😢
Gmz35y ikincibebekgeliyor yaaa bilmiyordum hamilelikte ultrason nasıl çekiyorlar bebeğe zararlı değil mi ?
Curcu Gmz35y olur canım ciğerlerini üşütünce bıçak gibi batar her nefeste. Terlemeye çalış sıcak bir şeyler iç terledikten sonra da ılık bir duş alıp uyu iyi gelecektir.
0mervee Gmz35y benmde sırtımdan iki göğsümn ortasına bı anda bıçak saplanır gibi ağrı olusuyo bnde mideden şüphelendim ama doktor ani hareket ya da sürekli aynı pozisyonda uzaniyosndur diye öyle oluyor dedi krem ve parol yazdı bana
bukbuk_bjk Gmz35y gaz sıkışmasıda sanki kalp krizi geçiriyormuş hissi verebiliyor bizim bir yakınımız öyle oldu acile gitti kalp diye meğersem gaz sıkışmasıymış. İnşallah biran önce geçer geçmiş olsun🙏
Gmz35y Deletedmom_5 rennie duo diye mide için bi şurup içtim biraz olsun iyiyim şükür .. kesinlikle mideden kaynaklı olduğunu düşünüyorum .. normal uzanınca ağrı başlıyor ama iki yastıkla başım daha yüksekte olunca o ağrı olmuyor
Gizemis Gmz35y o ağrı bebek büyüdüğü için oluyor. Bendede vardı önceden sonradan geçiyor. Baskı oluyor cünkü yukarıya doğru