Gmz35y İki göğsümün ortasına resmen bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyor EKG normal tansiyon normal çıktı .. ama ağrıdan ölüyorum resmen sağıma soluma bile dönemiyorum edilemiyorum bile .. gebeliğin 24.haftasındayım .. benim gibi olan var mi ?
Taze1anne Gmz35y bıçak saplanır gibi değil de çok fazla çarpıntım olmaya başladı benim de özellikle hızlı hareket edince konuşunca falan oluyor bende çok korkuyorum bundan 25.haftama girdim bende. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum çoğu hamilede oluyor bunlar sanırım
ssssxsss Gmz35y mideyle ilgili problemlerde bazen göguste agri yapabiliyor canim öyle birsey olmasin?
Deletedmom_5 Gmz35y Üşütmeden kaynaklı olabilir banada olmuştu vücudumu bir kaç gün sıcak tuttum ıhlamur içtim iyi geldi bende kalpden dolayı sanmıştım
Merveee__1990 Gmz35y canım o ağrıyı çok iyi biliyorum bir keresinde su içerken olmuştu bi hafta geçti ayy çok kötüydü bertme gibi bişey bıçak gibi sanki açık bi yara varmış nefes aldıkça ağrıdan ölüyordum
Gmz35y Taze1anne inşallah önemli birşey değildir dünden beri hiç iyi hissetmiyorum bende 😢Allah şifa versin hepimize 🙏
Gmz35y ssssxsss hiç bir fikrim yok afedersiniz ne yersem çıkarıyorum ama yine de sanki tıka basa dolu gibi hissediyorum ..sanki göğüs kafesim kırılmış da bana batıyor
Gmz35y Curcu doktorum da öyle dedi ama gaz problemi yaşamıyorum ..farkında olmadan üşüttüm mü bilemedim ki böyle bir acı üşütmeyle olur mu 😢
Gmz35y Deletedmom_5 ıhlamur içmemiştim onu da denerim inş bende de geçer 😢 sıcak su torbası uyguladım , viks sürdüm, parol içtim, kad gevşetici sürdüm şimdi son olarak yakı kullandım umarım geçer 😢
Nureylaa Gmz35y kalple ilgili değilse mide ile ilgili olabilir mide ağrısı kalbe ve sırta da vuruyor bir de onun için gidin isterseniz
Cagla-91 Gmz35y canım o bende hamileliğim boyunca iki defa oldu. 2 gün falan sürdü. Mideden kaynaklı büyük ihtimal. Rahim büyüdükçe mideye baskı yapıyor o da sindirim yüzünden agri yapıyor bence öyle yani. Cunku benim arada oluyor. Sırtıma da vuruyor agri kötü gerçekten 😣
Gmz35y Cagla-91 gerçekten dayanamıyorum açıdan oturdum ağladım daha da kötü oldum orası da ayrı☺️🙈 allahım hepimize yardım etsin inşallah
Curcu Gmz35y olur canım ciğerlerini üşütünce bıçak gibi batar her nefeste. Terlemeye çalış sıcak bir şeyler iç terledikten sonra da ılık bir duş alıp uyu iyi gelecektir.
Merveee__1990 Gmz35y babaannem ayet okuyor masaj yapıyor geçiyor anında bazen dedeme söylüyorum onun elinde şifalı maşallah allahın izniyle geçiyor benm ağrım
Nureylaa Gmz35y rica ederim inşallah önemli bir şey değildir bazen oluyor mide kasılıyor belki öyledir 🙏
ikincibebekgeliyor Gmz35y safra kesesinde çamur veya taş olabilir yaşadığım için biliyorum kan değerlerinize bakılırsa ultrason çekilirse anlaşılır
Gmz35y ikincibebekgeliyor yaaa bilmiyordum hamilelikte ultrason nasıl çekiyorlar bebeğe zararlı değil mi ?
kbrdgn Mide ağrısı göğüs kemiğine vuruyor bende çok sıkıntısını çektim. Mide ağrınız varsa doktorunuzun önereceği şurupla şikayetiniz azalır
Gmz35y kbrdgn hiç mide ağrım yok ama şurup önermişti kullanacağım inş iyi gelir 🙏☺️Çok teşekkür ederim herkes yazmış nasıl mutlu oldum Allah hepinizden razı olsun az biraz bile olsa içim ferahladı bebeğime birşey olcak korkusu sarmıştı 😢