B8use [silindi] sarı örtüyü ablam doğum yaptığı zaman annem bebeğin uzerine atmıştı hastanede çocuk doktoru içeri girdi örtüyü yere aldı verdi birdaha boyle şeyler yapmayın dedi yani kırmızı örtü sarı ortu vs bagtil inanc
B8use BRUTAL-BETTY doktora götürün muhakak evde tedavi olmaz belirli değeri var o değerlerde ise kuveze alırlar beyne zararı var ha doktor eve yoladiysa birşey diyemem ama hastaneye goturmediyseniz muhakkak götürün
B8use Sincapannesi benim kızımda doğduğu zaman blubrin seviyesi yüksek çıktı hemen kuveze alındı 3 gün yattı çıktı ve cahil olan insanlar ben hastene kapisinda beklerken sarılık için mi yatirdiniz evde dursaydi yok evde örtünün altına koy Yok evde ışık yak böyle saçma cahil şeyler duyduk yani bu tarz şeylere inanmayın adam akıllı hastenede tedavi görecek yoksa beyne zarari var
Esramtss BRUTAL-BETTY ilerleyince ne yapsan uyanmıyor valla benim kızıma neler denedik bikere gözünü açmadı hastanede yattık meğerse mama büyük nimetmis emmedigi icin beslenemedi ilerledi hastanede yattık mamadan sonra 1 günde çıktık
BRUTAL-BETTY Sütümü sağıp biberon ile veriyorum.baska nedenlerden dolayı kuvezde ystti eve geleli, 2, gün oluyor doktor gördü sarılığın derecesini salı günü kontrolümüz var.hepibinise çok teşekkür ederim 🤗
Bccsn BRUTAL-BETTY hastanede sarılık değerine baktırın en önce yapılması gereken bu. Bol bol emzirmezseniz sarılıpı geçmiyor. Yani ayaklarını ovuşturun gıdıkların burnuna dokunun rahatsız edin iyice. Emerken uyuyakaldığında çenesini alttan minik minik dokunun tekrar emsin
Redpepper Benim bebeğim sarılıktan 2 gün yattı, sonra da uyandırmakta zorlandık ama en iyi işe yarayan altını açmak sonra ayaklarını gıdıklamak ama valla çok zor ya