bbestw Beste19 hayr ferplex fol kan demir folik asit zaten. Magnezyum ve kalsiyum içiyorum onun haricinde
bbestw Beste19 calcimax d3 ve efermag ikisiide suda karıştırılıp içiliyor bir gün birini bir gün birini içiyorum tok karnına
Beste19 bbestw çok sagol canım doktor ile görüşüp Bend e aynı şekilde kullaniyim fikir almak çok iyi oldu içim rahatladı çok sağol 😊
sedashn Ben de bir sey sormak istiyorum gebelik oncesinden beri Folbiol kullaniyorum 5 mg, suan 9 haftalik hamileyim gynoferon demir hapi kullaniyorum onda da folik asit var bu kadar folik asit fazla gelmez mi, fazlasi zararli midir? Bilgisi olan var mi
busra4161 Beste19 walla öle dedi bende hehe diip gecistrdim icemiyorum yutamyorum hapı napim ama onun icinde piskologa gidemem yanii 😁
Merrcimek Beste19 Doktorunla konuş gece yaterken iç ben demir hapımı ve magnezyumu yatarken içiyorum. Vitamin olarak efa mom içiyorum midemi bulandırmadı
Beste19 Ben doktora söyledim annelik duygusu ile iç diyor ağzıma aldığım gibi içim disima çıkıyor nasıl iceyim kaç kez denedim 😔😔
busra4161 aynı bende ole icemiyorum kucuk haplar faln neyse bi sekilde paramparca edip zorla iciyorum ama decawit verdi icemedim kapsul verdi icemedim piskologa git dedi en son piskolokluk bise deglki icemiyorum saglk ocagna gttim ilac ne kullanyosun dediler vitamn verdi icemiyorum dedim ozamn yemene cok dikkat et dedi bnde dikkat ediyom yediklerime
Merrcimek Beste19 hangisini benim demir hapım kapsül dr a yada eczacıya sor istersen canım. Bide değeri kaybolmasın ezince şurup olarak verse içebilir misn acaba