Beste19 Doktorun önerdiği kan ve vitamin hapını kullanamıyorum migdem bulanıyor ağzıma aldığımda demir için ferplex fol kullanıyorum kullananlar var mıdır?
Deletedmom434 Beste19 bende hap kullanamıyorum önce yediğim gıdalarla takviye etmeye çalıştım sonra şurup+keçi boynuzu pekmezi+birde gıda takviyesi olan bir toza başladım vitamini doktorum kullanmana gerek yok depoların iyi demişti
bbestw Beste19 bende ferplex folu kullanıyorum her gün bir tane kahvaltıdan iki saat sonra bir sonraki öğüne kadar 1 saat bir şey yemeden. 4. Ayımdan beri devam edıyorm 32 haftalığım
Merrcimek Beste19 Doktorunla konuş gece yaterken iç ben demir hapımı ve magnezyumu yatarken içiyorum. Vitamin olarak efa mom içiyorum midemi bulandırmadı
NilayKorkmaz İkinci gebeliğim. İki gebeliğimde de hap kullanamadım hiç. Ama vitaminlerimi yediklerimden içtiklerimden alıyodum doktorumda gerekli tahlilleri yapıyodu. Sadece kan ilacı kullandım oda şuruptu. İlk oğlumu 40+1 dw aldım kucağıma şimdi 18 aylık oldu. İkinci gebeliğiminde 29+4 günündeyim ve şimdi de hiç ilaç kullanmıyorum. Ama değerleriniz uygun değilse kullanmanızı öneririm. Doktorunuz gerekli açıklamaları yapar. Hayırlı ve saglıklı gebelikler, doğumlar ❤️😍😘🙏🏼
Beste19 NilayKorkmaz NilayKorkmaz teşekkür ederim yorumunuz için. Allah hayırlısı ile yavrunuzu kucaginiza almayı nasip etsin. Ben de surup kullanabiliyorum demir ilacını hap hiç kullanamıyorum . Insallah bende yediğim ictigimle yetirebilirim veya suruplarla. 😊
Deletedmom434 Beste19 ferrum fort şurubu kullanıyorum doktoruna bu ilacı yazdırabilirsin birde sidefer stick isimli toz ilaç kullanıyorum doktora sorabilirsin ikisininde tadı aşırı mükemmel ilaç sevmeyen ben deli oluyorum içmek için 😂
Deletedmom434 Beste19 ayran,yoğurt,süt,badem,ceviz,fındık tüket bol bol ben hala daha öyle besleniyorum
Beste19 Deletedmom434 iyiymiş surubu varsa gayet iyi bana ferrum fort un hapını yazmış surubunu alırım toz dediginn nasıl kullanılıyor canım
Beste19 Deletedmom434 canım benim çok sağol valla içimi rahatlattın tavsiyelerinle. Allah'ım bebeğini hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin 💕
Beste19 bbestw bende aç kullanıyordum o zaman öyle yapayım bende başka bir ilaç kullanmadiniz mı kullanmıyor musunuz
Deletedmom434 Beste19 toz dediğim https://www.google.com.tr/search?q=sidefer+stick&client=safari&hl=tr-tr&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjF8OjC763cAhXF2SwKHfXRAHEQ_AUIEigC&biw=375&bih=635#imgrc=fzWJeR4zMD7ZQM: içinde 20 küçük paket var ağzını açıp döküyorsun suya falan gerek yok jelibon tadında yutuyorsun bu ilaç değil gıda takviyesi bu arada ama yinede doktoruna danış canım kullanabilirmiyim diye
Deletedmom434 Beste19 Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin,sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Rica ederim
busra4161 bendede aynı sıkıntı var hap içemiyorum ve doktorum bana piskoloğa git dedi piskolojiktir içememen dedi
bbestw Beste19 hayr ferplex fol kan demir folik asit zaten. Magnezyum ve kalsiyum içiyorum onun haricinde
busra4161 Beste19 walla öle dedi bende hehe diip gecistrdim icemiyorum yutamyorum hapı napim ama onun icinde piskologa gidemem yanii 😁