Nilufar_1996 Merveelisa Evet ya bende merakla onu soymuşum 😂😂🙊 bı daha elemem sütümü akıtıp gezmim ortalıkta bu haftada
Humeyrasmsk 70 bedenden 100 bedene çıkan ben şuan ağlıyorum 🤣🤣 Doğumdan sonra biraz daha büyür diyolar bideama süt bitince sönüyomuş galibaa yoksa ben küçültme ameliyatı yaptirmayi düşünüyorum
[silindi] Humeyrasmsk 😅😅😅😅 sana da maşallah o ne öyle yediğin oraya mı gidiyor 😂 nolcak bu halimiz sönsün de istemem eskisi gibi olsun isterdim gerçekten bazen ağlayasım geliyor benim de 😅
[silindi] Gul-42 yani ben sütle falan ilgisi oldugunu sanmıyorum ama bilen biri varsa yazsın isterim bence normal büyümemesi
Nilufar_1996 [silindi] çok erken değil mi 15 hafta dolmadı daha gelmeye başladı 😳 ileri haftada sıkmasam bile gelir diye korkuyorum
[silindi] Nilufar_1996 aslında tam olarak süt değil sıvı gibi birşey olması lazım ellemezsen akmıyor yani sürekli olan birşey değil diye biliyorum korkma
Humeyrasmsk [silindi] Yeminle bi göte gitti benim bide göğüse ve nefret ediyorum büyük göğüslerden. Bende eski haline dönsün istiyorum ama bence bu saatten sonra zor gibi 🤣
Vldn arkadaslar emzirmeyi biraktiktan sonra ici cekilmis sönmüs bir memeye merhaba diyebilirsiniz o gogusler size sadece destekli sutyenle guzel gelecektir. Esinizin boyle biseye duskunlugu yoksa kafaya cok takmayin hersey evlatlar icin degilmi zaten
Nilufar_1996 [silindi] evet biraz sarımsı birşeydi ama sıkınca beyazda çıkacak gibi geldi bana valla. Sıkmadım daha erken doğuma sebep olur diye burda okumuştum hani korkmadım değil süt geldi erken doğum mi olacak diye. Bide süt gibi akmasindan endişeliyim bu haftalarda 😄😄
[silindi] Nilufar_1996 😂😂 yok yok zamanında doğar inşallah. öyle olan çok var kötü birşey değil. tabi herkeste hamilelik farklı şekilde geçiyor 😍
[silindi] Humeyrasmsk valla doğsun büyüsün işe girince de anasının her yerini yaptırsın bu cocuklar 🤭
Humeyrasmsk [silindi] haha o zamana yapistiririz bi tane daha 😁😁 gerçi kac bi tane olcak orasi da meçhul
[silindi] Humeyrasmsk anaa yok kız daha istemem 😂 cesaretine helal olsun iyi işte hiç sönmez seninkiler👏🏻👏🏻