[silindi] Emzirme bitene kadar aynı mı kalıyor? Göğüslerime hayırlı olsun kaç aylık diye sorasım var gün geçtikçe büyüyor durduramıyoruz. İyi bir yanı var mı avantajı falan
Merveelisa [silindi] hamilelikte buyuyo emzirmede daha da büyüyü süt dolunca sonra emzirmeyi bı birakiyon sanki plastik top patlamış 🤣🤣
LivaveLeyla [silindi] 75 b ile başladığım gebelik serüveninde ilk hamileliğimde kızım 1 yaşındayken 85 c takıyordum bu ölçülerin üzerine hamile kaldım kafam kadar oldular sağolsunlar emzirme bitse bile küçülmez artık bu memeler
Ece003 [silindi] normalde 80 destekli takıyordum şimdi 90 boş sütyen 🤣4 ayda devası boyutta büyüdüler
[silindi] Mom7272 hahaha yanlara doğru yayıldı falan😂😂😂 ooofff karnıma zor alıştım bunu beklemiyordum hiç
[silindi] bahtnurr1 bence çok şanslınız gerçekten her kendime baktığımda derin düşüncelere dalıyorum ben ki kilo alamayan çubuk kraker gibi kadındım yakında göğüs göbek karışıklıklı oturup kahve icicez. Bnce siz iyisiniz 😊
Nilufar_1996 Kızlar sızın de goguslerden sıvı geliyor mi ? 15 haftalık oluruz sağ göğüsumden sıvı geldiğini fark ettim yakında süt fışkıracak gibi 🙊🙊
Merveelisa Nilufar_1996 bazı hamilelerde oluyormuş hiç uğraşma oynama kabuklanma olur onları soyma sıkma
[silindi] Nilufar_1996 Maşallah canım benim gelmedi ama gelmesi normal o sütler kıymetliymiş ve sıkılmaması gerekiyormuş bebeginin sütleri 😊
Nilufar_1996 Merveelisa Evet ya bende merakla onu soymuşum 😂😂🙊 bı daha elemem sütümü akıtıp gezmim ortalıkta bu haftada
[silindi] Gul-42 yani ben sütle falan ilgisi oldugunu sanmıyorum ama bilen biri varsa yazsın isterim bence normal büyümemesi
Nilufar_1996 [silindi] çok erken değil mi 15 hafta dolmadı daha gelmeye başladı 😳 ileri haftada sıkmasam bile gelir diye korkuyorum