Hacer26 Hayirlisiyla Allah sağ salim yavrunuzu size bağışlar insallah. ALLAH yar ve yardımcınız olsun.Cigerleri gelişinde entube olmadinz gerek.kalmaz haftasi küçük içinizi ferah tutun, + düşünün iyi olur insallah Allahin izniyle
Havaylmaz Hacer26 inşallahh şuanda entübenin en üst düzeyinde bir türlü solunum alamıyor kilo almasına rağmen
Havaylmaz Zzeynep1 hayır canım normalde bende baş ağrısı falan hiçbir şey yoktu sadece şişlik vardı doktora bi gittim tansiyonum 18 e yükselmiş
bebegimizibekliyoruz1 Havaylmaz evet sürekli tansiyon takibi yapıyorum ben de riskimden dolayı inşallah sağ sağlim zamanında kucağıma alırım ben de
Havaylmaz bebegimizibekliyoruz1 inşallah allahım yokluğunu göstermesin ama benim zehirlenme riskimi görür görmez hastaneye yatırdılar
bebegimizibekliyoruz1 Havaylmaz İdrarda protein 12.haftamda çıktı tansiyonum gebelik öncesi de 20.haftama kadar hep 9 a 6 devam etti 20den sonra da hep 12.5 a 7.5 oldu genelde idrarda eser yani az miktarda diye sıkıntı yok takip et dedi
Havaylmaz Expecting ben iyiyim bebeğim de 950 gram oldu kilo alıyor fakat makinadan çıkarmışlar bugün yine solunum alamamış tekrar bağlamışlar 😥
Havaylmaz bebegimizibekliyoruz1 ben iyiyim bebeğim de 950 gram oldu kilo alıyor fakat makinadan çıkarmışlar bugün yine solunum alamamış tekrar bağlamışlar 😥
Zeyzey97 Havaylmaz ben yaşadım canim 8 aylik dogurmustum bu yüzden sezeryanla uzun bir süreç bekliyor sizi Bebegine iyi gelen senin sutun bol bol sut artırıcı seyler ye iç rabbim tez zamanda sifa versin kavusun bebbeginizle
Havaylmaz Zeyzey97 evet kuzum çay falan içiyorum sütüm iyi şok şükür bebeğimde kilo alıyor ama solunum yok ben 26+4 doğum yaptım şuan 1108 gram oldu solunumu düzelecek mi bilmiyorum 😥
Dlkaltnrs Havaylmaz ben yaşadım maalesef 29+1 de dogum yaptim bebeğim 24 gün yasadi sonra vefat etti 😢 umarim sizinkinin solunumu düzelir Allah hayirlisini versin 🙏🏻
Havaylmaz Dlkaltnrs yaa çok üzüldüm allahım onu melek etmiş canım benim Allah rahmet eylesin canım çok zor gerçekten bizimde 19 gün oldu kilo alıyor ama solunum alamıyor kendi kendine daha 😥
Dlkaltnrs Havaylmaz düzelir inşallah canım iyi düşün canını sıkma sütün azalmasın bol bol süt sağ .bizimde kısmetimiz böyleymis hakkimizda hayirlisi buymus ne diyeyim cok zor ama elden bisey gelmiyor maalesef.senin bebegini rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Zeyzey97 Havaylmaz düzelir canım sen bol bol dua et bebeğin icin sadece süreç biraz uzun rabbim yardımcınız olsun