Havaylmaz ebruus inşallah canım benim allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden sütümü götürüyorum sürekli şuan kilo almaya başladı ama bir türlü solunum alamıyor 😥
ebruus Havaylmaz rabbim ne yazdiysa o bunu aklina getir ve icini ferahlatmaya bak. bu hepimiz icin oyle buda bir imtihan canim benim suan yanimda olsan sarilirdim sana kocaman🙌🏻🙌🏻🙌🏻❤️
Havaylmaz ebruus sarılmış kadar oldun canım benim Allah razı olsun inşallah kucağıma aldığım günü de görürüm 🙏🏻
Havaylmaz Zzeynep1 yüksek tansiyon ellerde ayaklarda ciddi anlamda ödem şişlik baş ağrısıda vardı kanımda protein kaçağı çıktı
Havaylmaz B8use doktor herhangi bir sebep söyleyemedi vücudun da bebeği kabul etmemiş olabilir diyor protein kaçağı deyince bende yediklerimdendir diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş çok enteresan bir durum tedavisi de yok tek çözüm doğum yapmak ya da ölüm
Zzeynep1 Havaylmaz ya benim 3 gündür elim şişti sağ elim ayaklarım uzun zamandır şiş kaşıntı vardı kan verdim normal dediler 😢 ama elim baya şiş
Kbraogzzz Havaylmaz Bende şuan serviste yatıyorum canım protein bendede var diğer değerlerim iyi tansiyonum çok yüksek değil orta seviye sadece gözlerde sinek uçuşması oldu oda geçti şuan yok gece yoğun bakımda kaldım magnezyum aldım ciğer geliştirici oldum şimdi hafif preeklampsi dediler yarın sabah vizitte ne karar çıkcak yatcakmıyım çıkcakmıyım doğuracakmıyım bilmiyorum 35+2yiz biz senin haftan daha küçük tabi Allah yardımcın olsun bu haftada bile korkuyorum ben erken diye 😔
Havaylmaz Kbraogzzz Allah yardımcın olsun canım bende taburcu olurum diyordum ama kanımda protein kaçağı düzeldi ilaçlarla ona rağmen doğuma aldılar bebek için ciğer beyin geliştirici iğne yaptılar 24 saat geçti sezeryan doğuma girdim taburcu etmezler doğuma alırlar seni de çünkü bunun tedavisi yok tek çözüm doğum yapmak
Expecting Havaylmaz cok gecmis olsun, allah dayanma gucu versin, sende yavrucugunda insallah en kisa zamanda kavusursunuz. Cok cok ciddi bir gebelik komplikasyonudur gebelik zehirlenmesi, dr acil olmasa sezeryan yapmazdi.
Havaylmaz Expecting Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah 🙏🏻😒 doğumu ancak 3 gün geciktirebildiler magnezyum ve bebek için ciğer beyin geliştirici iğne yaptılar sonrasında mecbur doğuma aldılar yoksa 26 haftalıktım mecbur olmasalar almazlardı
Havaylmaz Zzeynep1 benimde sağ elim şişmişti ve uyuşuyordu sol elimde uyuşma yoktu ayaklarım da çok şişti tansiyonum son gün yükseldi ama
Expecting Havaylmaz herseyin hayirlisi, doğumda ölümde Allah in takdiri, içini ferah tut. Doğdu diye seviniriz, doğan bebe de bizim değildir. Sizin sağliginiz cok onemli, saglikli evlatlar yetistirebilmeniz icin.
Zzeynep1 Havaylmaz tonsiyonum yükseldi derken basın falanmı döndü basıma gelirse diye önlem alayım çok korkuyorum
Havaylmaz Zzeynep1 hayır canım normalde bende baş ağrısı falan hiçbir şey yoktu sadece şişlik vardı doktora bi gittim tansiyonum 18 e yükselmiş
Mltm07 Havaylmaz cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum 🙏🏻 Ins bebeginiz hemen iyilesir ve evinize bebeginizle donersiniz