ayselll123 Haftalıgım ufaktan şişmeye başladık gece uykusuzluklari da başladı sayılır uyuyamaz oldum panda gibi bı sağa sola devrilip duruyoruz 🤣🤣
Ersinaz ayselll123 bende bende panda gıbı 😂😂 devriliyorum valla ne guzel anlattın ve hemen yoruluyorum 😓
Sdadmrbas Ersinaz inanın kendi doktorum herşeyi gösterdi ayakları kafası eli şeklinde anlattı. İnsan ayrıntılı ultrason diyince daha da ince şeyler bekliyor ama malesef ne ekranda gördümm ne fotoğraf verdiler. Napalımm sağlıklı olsunlar da görmesek de olur 🥰
1elifelif Mltm07 evet canım bende hemen hemen her gün var gibi. Çok hareket etmeme bağlıyorum ben 2.gebeliğim çünkü ve 5 yaşında oğlum var 19 haftalığım.
Allahneverdiysee Ersinaz 21 +3 🤩🤩 çok şükür iyiyiz yediklerim dokunuyor biraz o sıkıntı 😂 bir de 20. Haftada tetanoz aşısı olunuyormuş ben olmadım 21. Haftada olunur mu acaba ya
Ersinaz Allahneverdiysee bızde tetanoz aşisi yok canım almanyadım hiç bir fikrim yok ıyı olmanıza sevındım 🥰🤲
Ersinaz busrasahinn 3 cu maşallah kız mı erkek mi beklıyosunuz benım de 2 ci inşallah 3 de nasip olur 🥰🤲
babyackgz Ersinaz 20+3 ikinci gebeliğim 🤰🏼7.5 aylık kızım var oturmak pek mümkün olmuyor 🤭 bu hamileliğim nasıl geçiyor hiç anlamıyorum resmen