goldenarrow myram1 pis kan temizleniyormuş diye biliyorum fakat daha önce benim doktorumda sezeryan olanlara böyle bi uygulama yapılmamış inşallah banada yapılmaz ameliyat sırasında pis kan temizlenmiş
myram1 goldenarrow evet cnm ne kadar kan akarsa okadar iyi dedi doktorum banada anlık bir acı gelip geçiyor ama güzel kanaman oluyor sonrası ☺️
6124av goldenarrow Bende salı günü olucam😁kaderdasim benimm.vallahi hiç bir korkum yok elhamdülillah.olup bitecek insaAllah
6124av goldenarrow sizi nie tam bayiltiyorlar😁benim vucudum anestezi kabul etmio yarım.tam bayiltmalari gerekiyor.tam anestezi bile uzun dayanmıyor.😁
AseLenaMom goldenarrow Bende duydum onu ama kesinlikle tercihim uyuştuktan sonra olacak çünkü sonda acısı çok kötüymüş
Kuzeyegemoms goldenarrow İstanbul Florya 😅 şimdiden güzel doğumlar diliyorum insallah en az ağrı sızı ile sağ Salim bebişlerimize kavuşuruz 🐣
Elifdikel goldenarrow benimde cuma günü Gebze Medical parkta seseryanim var inşallah salı günü de kontrolum var siz hangi doktora gidiyorsunuz
4434 goldenarrow aynı şekilde salı bende spinal olacağım korkma canım bende hafıf korkuyorum ama herkes korkulacak bısey yok diyor, bebegıne konsantre ol gircez 15 dk sonra bebeğimize kavuscaz Allah ikimizde kolaylık versin
12349383 goldenarrow bende sezeryan oldum 3 gün önce o ilk kalkış zor aslında ama kendine güvenip yapıcam dersen yaparsın ve hemen ayağa kalkarsın kalktıktan sonra bol bol yurus yap ki hemen iyilesesin
Saripapatyam1 goldenarrow Bende salı günü sezeryan olacağım. 2. Sezeryanim hiç korkmayın herşey çok güzel olucak 🤩