Flower_000 Busradoga istediğin kadar ye canım şimdi yemezsen ne zaman yiyeceksin hamilelik çok güzel bir şey gobeyini öyle saliveriyorsun ve istediğin kadar yiyorsun 😃 valla doğum yaptım şimdi gobeyimi utançtan içeri çekiyorum 😃
handan_ Busradoga Ben aldım ama aklıma geldikçe yersem yedim yoksa unutuyorum bende DNA dizilimini düzeltiyor diye duydum diye almıştım 🤭
Zeyneb12 Busradoga sen yine iyisin 5 te yemişsin üzerinden 5 saat geçmiş. Ben 1-2 saat sonra tekrar acıkıyorum
Zeyyyn Busradoga 35deyim bende öyleyim hatta bazen birşey yerken kendimi eski Türk filmindeki koca butu koparıp yiyen adam gbi hissediyorum kendimi 🤣🤣
Busradoga mco normalde yapıyodum ama psikolojim çok bozuldu eskisi kadar çok uymuyorum vicdan acabıda çekiyorum ama ağlıcak kadar çok sıkıldım diyetten
Busradoga mco ben 2 hafta falan yaptım tam uydum ama çok sıkıldım sürekli aynı şeyleri yemekten hatta hergün ağlıyordum o yüzden bıraktım umarım zarar vermez bebeğe bir yandan da korkuyorum 😒
mco Busradoga büyük bi irade gücü istiyor maalesef 🤷♀️ O da bende yok sanırım şekerle başı belada olan hiç kimsede o irade yok 😒