Fehime16 dün oldum 2.dozu biontec oldum kolum acıyor biraz okadar 15haftalık benim

Bugün ikinci dozu oldum İlk doza göre daha az kol ağrısı yaptı başka bir şey yok

Fehime16 covid olabilirmisiniz bu belirtiler daha çok covid belirtisi aşı olduktan sonra bu belirtiler varsa genelde test yapılıyo

Fehime16 ben birinci dozda sadece kol ağrısı çektim, ertesi güne azaldı ve geçti. ama ikinci dozda yaptırdıgımın ertesi günü sersem gibiydim. Kemik ağrılarım çok oldu, halsizlik yaşadım. Uyudum uyudukça terledim. Ertesi güne bişiyim kalmadı. Sorunsuz geçirenlerde olmuş, inşallah sende öyle atlatırsın canm. 🙏

Fehime16 ilkinde sadece kol ağrım oldu ikincisinde de sadece kol ağrım oldu canım inşallaj senin de kolay geçer 🙏🏼

ebrugk tüm gün tamda onları yaşıyorum canım halsizligim fena kaburgalarim sızlıyor resmen hissediyorum, başım ağrıyor gibi agrimiyor gibi uyuşuk saçma bir hal şuanda kendimi toplamaya başladım gibi çok geçmiş olsun sanada canım🤲

Sevilaylaylayy tad filan var canım şuan.biraz toplamaya başladım kendmi ama devam ederse bı test yaptırırım iyi oldu soyledigin ne olur ne olmaz 🤲🏻🙏🏻