Ilkayy Rabiaaa46 valalh afedersiniz hala pırt pırt kaçıyor sanki uzun hava çalıyor geçmiyor bendeki 😂
Ayseee4238 Rabiaaa46 gazdan dolayı şişiyordur benimde öyleydi ama karnım.da gaz harici hemen çıkmıştı 16haftalikken falan millet 6 7 aylık hamile saniyordu
blueberyy00 Rabiaaa46 bende oyleyim 9 haftamız bitmek üzere akşamları aşırı büyüyor karnım ama yedklerimiz gaz yapıyor ondan diyorlar sabahda biraz oluyor
blueberyy00 Rabiaaa46 Olabilir belkide öyledir ama ne olursa olsun o şişlik çok hoşuna gidiyor insanın ☺️
Rabiaaa46 blueberyy00 Evet ya böyle helede ilk hamilelik olunca hissetmeden de daha da hamile moduna giriyosun süper bi duygu 🥰
tugba12111 Rabiaaa46 ben 29+5 yeni belirdi kimisinde içe doğru buyurmuş karın ben ilk öyle sandım karnım yok gibiydi sonra sonra büyüdü şimdi yatamiyorum kengiler Allah 😆
Newmomadayi Rabiaaa46 benimde 28 haftadan sonra belirmeye basladii aylarca kimse hamile okduguma inanmiyordu hatta toplu tasimada yer bile vermiyorlardi 😂
Cerkes 17 haftalığım sanki çok yemek yediğimizde hafif şişer ya öyle 😂 kimse hamile olduğumu anlamıyor insan bozuluyor 😂 bu haftaya kadar 2 kilo aldım
Rabiaaa46 Canselyaren Böyle giderse eğer şişlikten değilse düşünemiyorum kendimi inşallah hemen çıkmaz benimde 🤦🥰