Rabiaaa46 Biz daha 2 aylık olmamıza rağmen belkide şişlik sadece bilmiyorum sabah o kadar değil ama akşamları çok şişiyor normal mi sizce 🤗
Aslhn12 Rabiaaa46 o aylarda sadece şişkinlik gaz yemekten dolayı olan iişkinlikten kaynaklanıyor bebek ve keseyle alakalı değil ki bebekdaha çok minik oluyor. Genelde 16-20 haftadan sonra başlıyor karın belirmeye. Zamanla da büyüyor zaten yavaş yavaş
Rabiaaa46 Aslhn12 Bende öyle düşündüm ama görünce şok oluyorum ilk olduğundan tecrübe de yok zaten akşama doğru oluyo daha çok sabah iniyor
Rabiaaa46 Ilkayy bu gaz problemi de gerçekten var ve sıkıntı 😅 inşallah hemen geçer bu zamanlar hızlı hızlı
Ilkayy Rabiaaa46 valalh afedersiniz hala pırt pırt kaçıyor sanki uzun hava çalıyor geçmiyor bendeki 😂
gulsonmez27 15 haftalığım kimse hamile olduğuma inanmıyor.Karnım dümdüz neredeyse.Sadece yemek yedikten sonra felaket şişkinlik oluyor o da gaz yani..Tahminimce 20.haftada çıkacak benimki 🙈
Rabiaaa46 gulsonmez27 maşallah ne güzel İşte sabahları bende öyle oluyorum akşam olunca davul gibiyim 😅 Birde çoğunluk bulantı ve yediklerini çıkartıyorlarmış bende tık yok bakalım hep böyle gider inşallah 😅
Misa34 Rabiaaa46 7 haftaligim bende daha blmiyorumki ben calisan biriyim isyerinde hareketliyim rahat cikiyor kabz dahi olmadim cook sukur
Evrim1906 Rabiaaa46 oğlumda 6. Aya yakın karnım çıktı canım gören Emin misin hamile olduğuna diyorlar Dı şimdi 8 haftalık hamileyim seninki de muhtemelen gazdır
Rabiaaa46 Evrim1906 İkinciyi de sağlıkla al kucğaına inşallah evet ya öyledir muhtemelen böyle bi kilomda yok akşam olunca davul oluyorum sabaha iniyor dedim normal galiba
lunam Ben uzun süre çıkmaz karnım, zaten göbeğim de var diye düşünüyordum. Ama son bir kaç gündür pantolonlarım zorlar oldu beni, üstelik kilo de vermiştim. Bugün 13.haftaya girdim.
Rabiaaa46 lunam Rahat birşeyler giymenin zamanı geldi o zaman 🤗 Ya belkide kişiden kişiye vücut yapısına göre değişiyordur her hamilelik bir değil sonuçta