Senaasd Haticeey Düzenli aralıklı saatlerle 15 dakikada 10 dakika bi olan şekilde düzenli olursa doğum sancısı ama 2 saatte bı gelen veya sonra 3-4 saat sonra gelen bunlar yalancı sancı
Giba Senaasd yaaa 29 haftada başladı benimde adet sancısı gibi demi ne saga döndürüyor ne sola beni hele geceleri 😔
Giba Senaasd aa ilk defa böyle birşey duydum bir araştırayım bunu neymiş ki bu çatı kemiği ağrısı pelvis ağrısı falan mi demek
ecce_mommy Senaasd karnım sertlesiyo bazen nefesim daralıyor buda mi yalanci sancı acaba kasılıp kaliyo bebek sanki
Senaasd ecce_mommy kanama su gelişi ve nişan gelişi düzenli sancı gelmediği sürece hiç korkma güzel anne 😘
Zeyyyn Haticeey yalancı sancı daha farklı canım karnın vs bebek geriliyor gibi seninki adet sancısı ise doktorunla görüş adet sancısı gibi olursa bana gel demişti
Haticeey Zeyyyn Sürekli olan birşey değildi canım bugün ara ara yokladı şiddetli değil ama tekrar ederse görüşürüm
Mom726272 Senaasd 22 haftalıkken başladı benim şuan 35+6 haftalık tam düzenli gibi geliyo diyorum sonra düzensiz oluyo doğurcam sanıyorum yanlış alarm
Senaasd Giba Evet canım günler yaklaştıkça bebeğin baskı yapmasıyla olan pelvis ağrısı çatı kemiği de deniyor
Anesanne Senaasd ya benim hiç ağrım sancım yok. 36 haftamız bitti. Benim rahim doğuma hazırlanmıyor mu ki🤷♀️
Minikpandam1 36+4 hiç bugüne kadar olmadı benim yalancı sancım nasıl oluyor o 🙄 çok mu var acaba doğumuma