Mutlu_damla Senaasd hay o sancıların ben yaa vallahi elimden ayağımdan canı aliyo 🤦♀️ artık sancı gelince bol bol su ve yatak napalim 😂
Zeyyyn Senaasd 28 den beri var hafta ilerledikçe artıyor 32de nst girdim gayet güzeldi birşey çıkmadı
EmelAkman Senaasd yalancı değilde tam 35 haftadayken direk doğum sancım başlamıştı yalancı sancı nedir hala bilmiyorum 😂
Haticeey Zeyyyn Benimde bugün adet olacakmış gibi ara ara sancım var ya rahimede batma gibi oluyor korkuyorum 29 haftalık olacaz yarın yalancı sancı mı oluyor ilk gebeliğim
Senaasd Haticeey Yalancı sancı aralıksız gelip geçen ama doğum sancısı da düzenli aralıklarla gelen sancıdır onu takip et kuzum
Zeyyyn Haticeey yalancı sancı daha farklı canım karnın vs bebek geriliyor gibi seninki adet sancısı ise doktorunla görüş adet sancısı gibi olursa bana gel demişti
ecce_mommy Senaasd bende 36. Haftaya giriyorum oram buram agriyo ama yalancı sancı mi bilmiyorum ilk gebeligim banada bı tarif edebilir misiniz 😐🤗
Senaasd ecce_mommy Adet ağrısı gibi ağrılar bele vuran şeklinde düzenli aralıklarla mesela 15 dakika bi 10 dakika da bı düzenli şekilde
Senaasd Haticeey Düzenli aralıklı saatlerle 15 dakikada 10 dakika bi olan şekilde düzenli olursa doğum sancısı ama 2 saatte bı gelen veya sonra 3-4 saat sonra gelen bunlar yalancı sancı
ecce_mommy Senaasd karnım sertlesiyo bazen nefesim daralıyor buda mi yalanci sancı acaba kasılıp kaliyo bebek sanki