gizemgulsun_sahin Dilara-23 ayyy yaaaa inşallah cok rahatladım gerçekten bu süreçte insan pozitif seyler duyunca cesaretleniyor 🥲😘
heyecanlibekleyiss Ne güzel bir doğum😍 bende spinal istiyorum haftaya hala bebeğim dönmemişse eğer öyle yapıcaz🥰 sizin ki gibi sorunsuz geçer inşallah 🤲
Dilara-23 heyecanlibekleyiss insallaah sağlıklı kolay doğumunuz olur ama inanınki hiçbir zorluğu yok iyiki diyorum ben 🥰🤗
-MinikMucizem- Dilara-23 hayırlı olsun darısı bize inşallah perşembe günü gün alacağım bende ameliyathaneye girişin çıkışın toplam kaç dakika sürdü acaba biliyormusun benide bebegi goturdukten sonraki bekleme kismi çok geriyor düşündükçe
Dilara-23 -MinikMucizem- 🙏🏻Kolay geçicek hiç merak etmeyin ameliyata giriş çıkışım toplam 20 dk sürmüstür bebişi belden iğneden sonra 5 dkkada çıkardılar 10 dk benimki sürdü ama o esnada yanınızda anestezici duruyo sizinle konusuyo sakinlestirici veriyo zor değil yaparsınız🙏🏻🥰
Aynrr_122 Dilara-23 benim hala aynı kabızlık oluyo siz çare buldunuz mu. Hoşaf yaptım Bi kaç gün içtim faydası oldu ama sonra yine aynı
SevvalEce Ben de spinal olucam perşembe günü kısmetse ama çok korkuyorum çok panik bir insanım hissin gittiği an fenalaşırım diye düşünüyorum. Doktorum ısrarla spinal öneriyor😔 Nasıl olucak bilemiyorum🤷♀️
Lavantakokusu Maşallah 🌸 Allah analı babalı büyütsün. Böyle hikayelerle rahatlıyorum inşallah bizimde böyle geçer 😊
Bir_anneee Eda-5807 benim de bebeğim ters duruyor 36+0 bugün, bebeğiniz dönerse veya doğumla ilgili bir karar verirseniz benimle paylaşın
Eda-5807 Bir_anneee ben Doğumu normal ıstıyorum bebekte normal Doğum pozisyonunda ama 4kiloya yaklaşmış nasıl olur doktor be der bılemedım gıdınce öğrenecez bakalım