FatihBatur ben sinovac oldum, eşim biontech. Bin pişman oldu sinovac olmadığına. Ben hiç aşı olmadan corona olmuştum şükür ki gripten daha hafif atlattım. Biraz da bağışıklık meselesi. Aşı sonrası pozitiflerle de karşılaştım bulaşmadı. Biontech mrna olduğu için beni biraz korkutuyor sağlıkçı olduğum için içerikleri anlayabiliyorum. Bir kaç ay önce de gebe olanlara kesinlikle biontech izin verilmiyordu, simdi nedense veriliyor. Bence doğru tercih yaparsınız her ikisinin de onam formunu okuyun bulursunuz internetten en doğru kararı verirsiniz 😊 sinovacın koruyuculugu az diyorlar, doğru ama biontechte 3 doza cıktı yakında 4-5-6-7… hepsi böyle olacak mu varyantı bitecek ze gelecek fe gelecek gelecekte gelecek. Biontech masallah nasıl bir asıymış her varyanta karsı koruyor :)) sinovacın gebeler üzerinde yeterince araştırması yok diyorlar, biontechin de yok ki, suan mevcutta sıkıntı yok ama kendi onam formunda gelecek yıllarda olusabilecek sorunlar ve yan etkiler icin sorumluluk kabul etmiyorlar:. Hadi ya :) herkes dilerim kendi için hakkında en hayırlısını seçer 😊🙏🏻