Serap1722 ya bana neler dediler neler hala hamileyim. Down dediler, trizomi dediler, 69 kromozomlu dediler. Aldır dediler yaşamaz ölcek dediler iki hafta içinde. Amniyosentez yaptırdım hepsi temiz çıktı. Ve iki hafta içinde ölür dedikleri bebeğim. 2 ay geçti yaşıyor. Böyle kaç tane cana kıyıyolar. Lütfen dediklerine inanmayın. Ben çok yıprandım belki bebeğimide üzdüm. Ama hep pişmanım. Böyle söylenip sağlıklı doğan o kadar çok bebek var ki. Ben sizinde bebeğinizin sağlık olduğuna inanıyorum. Doktorlar risk almak istemiyolar yarın öbürgün gerçekten olursa diye neredeyse her gebeye böyle söylüyolar. Burada bir arkadaşımızada aynısı söylenmiş down denmiş bir sürü test yapılmış hatta amniyosentezide yüksek çıkmış ama o da aldırmayacağım diyip doğurmuş ve çok sağlıklıymış. Eğer kadermizde özel bir çocuk varsa bununla doğduktan sonrada karşılaşabiliriz. Ben gerçekten kalbimi Allaha bıraktım. Sizde öyle yapmışsınız lütfen olumlu düşünün ve eminim sonu çok güzel olacak. Bunlarda bir imtihan diye düşünüyorum.