Aykem Kızlar günaydın normalde ben ınofolic kullanıyordum folik asir olarak ama pahalı bir ürün. İçinde 20 adet var 20 günde bir 100 tl beni zorluyır. Onun muadilinde daha uyguna folik asit bildiginiz varmı
gldn065807 Aykem canım ben vifolik kullanıyorum içinde balık yağı falanda var ama oda 30 tane 85 lira bana çok iyi geldi değerlerimi baya yukseltti
Esmaucar18 Aykem Regenesis max diye bi folik asit var ben hamile kalmadan 3 ay önde kullanmaya başladım 65 liraydı o zaman 30 kapsül var içinde doktor yazmıştı bana da ☺️
Feyzaveannesi Aykem Bende sizinle aynı markayı kullanıyorum ama aradaki fiyat farkı neden bu kadar çok ? Herhangi bir sosyal güvencem yok benim. Ben progestan+ folik asit+ kan sulandırıcı hapımı 120 TL’ye alıyorum. Şu şehirler arası farklar akıl alır gibi değil.
FundaCeylan Aykem Folidoce kullanmıştım ben, içinde b12de var 45 lira civarında olması lazım içinde 28 tane var
Aykem Feyzaveannesi siz baya uyguna alıyorsunuz. Bn resmen para döküyorum. Valla hamile kalsam üzülmeyecem. Hem maddi hemde manevi olarak yoruldum.
Fatma_4224 Feyzaveannesi İnofolıc pahalı bir folik asit zaten internet sitesinde bile 95 100 arası satılıyor eczanede butun ilac fiyatı aynı olur aslında
Feyzaveannesi Fatma_4224 Dediğim gibi ben 3 ilacı 120 130 lira arası alıyorum. Hatta 20 gün önce aldım. Bugün yarın tekrar gidip alacam 🌸
Kbrakrc Bana doktor folbiol folik asit yazdı 5 mg 13 TL ye filan aldım daha 2 hafta falan oldu bilmiyorum tam olarak nasıl etkisi
Benferus Aykem bu kullandığınız folik asit gebelikte kullanılan normal folik asit değil. Hamile kalmak için kullanın bırakmayın. İnofolic combi kullanın hatta. Yumurtalıklarınız için daha verimli. Hamile kalınca bırakır normal bir folik asit alırsınız. Allah kucağınızı boş bırakmasın 🙏🏻
suhedas2 Banada doktorum folidoce verdi 28 kapsullu 45 tl tuttu. B12 de var içinde hem küçücük hap bide bulantısıda oluyor bende hiç zorlanmıyorum içerken küçük olduğundan
momiesbabies Aykem diofol kullandım 30 adet 50-60 bişeydi sanırım. 4. aydan sonra ocean mummy kullanmaya başladım o karışık balık yağı folik asit vs var , 30 adet 60-70₺ sanırım hep başka ilaçlarla beraber alıyorum tam emin değilim fiyatından
Benferus Aykem mudaili için inozitol içermesi lazım. Diğer folik asitlerde malesef inozitol yok. Çok iyi araştırın derim 🌸