merveinac55 Amin canım inşallah, sağlıkla kavuşun ☺️
37. Haftadayız Normal Doğum istiyorum
[silindi] bana ne verirlerse saati satine kullanırım hiç bi konturolü ihmal etmem düzenlidir herşeyim vitamin eksiliğim yok diye vitamin takviyesi yapmadılar hiç sadece kansızlık için kullanıyorum başakada yok birde oksapar günde birtane
[silindi]
Bebegimicin1 🤔 benim de eksikliğim yok ama 3 ayrı vitamin kullanıyorum hamilelik sonuçta iki kat ihtiyaç duyuluyor şaşırdım açıkçası 😊
[silindi] Vermedikleri için bende başka bişey kullanmadım ama sürekli bol meyve sebze tüketiyorum eksiliğim olamasın diyede
merveinac55 39+2 de 3700 normal doğum yaptım yurt dışında 4100 kadar hatta çatı müsaitse 4200 kadar normal doğurtuyorlar türkiyede kasap misali önüne geleni sezeryana alıyorlar görüyorum ki çopu anne keyfinden normal doğum korkusu yüzünden olan bile var emin olun normal doğum kadar güzel birşey olamaz yaptığın gibi kalkıp yürüyosun işlerini halledebiliyorsun sezeryan ömür boyu izi kalıo ağrısı şişliği göbeği enerjini ne varsa alıp götürüyor çocuğunu bile tek kucağına eğilip alamıyorsun oyüzden bir doktora takılıp kalmayın bence
Darling_04 o kadar güzel anlattınız ki çok teşekkür ederim
Merhaba
ben de bugün 38.haftaya girdim ve dün bebeğin kilosu 3.660 idi.doktor normal olmaz fazla iri,kafası çıksa koldan omuzdan sıkışabilir riske gerek yok dedi.2 hafta sonrasına gün belirleyeceğiz ve bu 2 hafta içerisinde de 4 ü bulur kilosu.
mecbur doktor ne derse tamam diyoruz,başka bir doktor normal desede acaba riske mi girerim diyeceğiz..
Dereyee bunu diyen doktorunuz kolaya kaçmış kusurabakmayın ama sezeryan olup ikinciyi normal doğuran bir sürü insan varken ilki sezeryan diye geri kalan yüm doğumları normal yapabilceği halde şartlandırıp hastaların gözünü korkutup hepsini sezeryan yapıyorlar 3600 de fazla iri diyen doktorunuz 4000 kilo doğuran insanlar nasıl doğuruyor acaba bence doktorunuz kendi güveniyle alakalı bana göre risk çatı müsait değilse bebek kanala girmidiyse bebeğin herhangi bi sağlık problemi varsa okeyim annede aynı şekilde almanyada baş aşağı bırakın ters duran bebeği bile normal doğumda deniyolar ki çevremde çokkk kişi var bu şekilde doğuran bu tamamen doktor ve tecrübeyle alakalı türkiyedede böyle doktorlarımız var nadirde olsa oda denk gelirseniz işte
Darling_04 aslında doktorum normal doğum taraftarı ve bu yüzden seçmiştim zaten ve ssvd yaptığı bir çok hastası var.
bilemiyorum bu saatten sonra da başka bir doktor çok mantıklı gelemiyor maalesef..
Devlet hastanesinde normal doğum için ısrar edilen 3 yakınımın çocuklarının kollarında problem oldu hala tedavi oluyorlar.o yüzden çok göze alamıyorum..
Dereyee dediğim gibi doktorla alakalı tiske alamamanızı anlıyorum evladınız sonuçta yurt dışı gözü kapalı güvendiğimiz için sorun olmuyor türkiye öyle değil malesef rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin önemli olan tabi gerisi gelir
Darling_04 amin inşallah.hayırlısıyla sağlıcakla 🌸
merveinac55 Devlete gidiyordum 4000 kg gozukuyordu yinede normal yaptırdılar 3 gün suni aldım yasvas yavaş sadece 5 saat sancım oldu bebek doğduğu da 3500 idi. .
Bebegimicin1 size bol bol kaşar peyniri önerebilirim 🙏
merveinac55 36+1 haftada 3.600 dendi bugün tam 37 hafta olduk bende cok korkuyorum kilosu cok önde
Emosss35 aynı canım bende gitttiğimde aynı 36+1 di ve 3.400 çıktı yarın bidaha kontrol var bakalım yarın da tam 37+1 olacak hayırlısı Rabbim kalbimize göre versin inşallah
merveinac55 tam olarak 37+ kaçsınız. Benim de benzer durum var acıkcası doktorlara da cok güvenemiyorum ölcümler cok doğru olmuyor normalden uzaklastırmak için de yapıyor olabilirler gibi geliyor ama nasıl emin olcaz kii
Eda-5807 aynı durumdayız benim de 36+2 de 3250 civarıydı bu salı tekrar gidicem yanılma da oluyor diyorlar ama nerden bilecez ki