Gul-42 Selinnn96 bır an once dogsun ıstıorum yuz ustu yatmak ıstıorum 😀wc ye gıtmekten yoruldummm işlerımı hızlı pratık halledemıorum😀
Selinnn96 Gul-42 al benden de okadar en sevdiğim şeydi yüzüstü yatmak 🤷🏻♀️ mşde yanmasından kurtulmak istiyorum ben, doğsun gözümün önünde olsun zaten uykusuzluğa alıştım 😂
Ayzeykar Gul-42 eşime diyorum ki doğurayım beni meraya götürcen bende inekler gibi beygirler gibi tepişip koşucam 🥴🤪 işlerimi kaplumbağa gibi halletmekten yoruluyorum iş yapmaktan değil😬çorap bile giyerken sanki maraton koşmuş gibi olur mu insan 🙄
Egemenannesi Bende 35+2 çok şükür,ayrıca da erkek,,,,kasılma vajina ağrısı bendede var,bıçak kesiği gibi ağrılarda oluyor,,inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Selinnn96 Egemenannesi amin inşallah canım demek ki bizim haftalarda artıkk bu agrılar sancılar normal
aslanreis Selinnn96 artık normal baskı yapıyor bebek ve büyüdügü icin Dün gittim rahim duvara baksın yani oturarak dinlenme degil yatarak dinlen dedi sen cok hareketlisin valla suyun patlar gelirsin ben karışmam dedi doktorcum oyüzden hiç belinizi agrıtmayın olabildigince dinlenmeye calısın geçmiş olsun
Selinnn96 aslanreis dimii tesekkürrler sizede gecmiş olsun bebişlerimizi vaktinde saglıkla kucagımıza alalım inşallah 🙏🏻🙏🏻
Minteha Benimde gün içerisinde az az oluyor. 33+6 son 2 gündür geceleri karnımın içi açıyorsankğ kemiklerim batıyor derim yırtılır gibi ne sağıma ne soluma yata biliyorum. Geceleri çanım çok açıyor 😔😔