Selinnn96 35 haftalık hamileyim kasıgımda batmalar olmaya başladı ve canım çok yanıyo böyle olan var mı kızlar zaten hareketleri artıkk kasıklarımda da hissediyorum korktum açıkçası erken doğumdan
Gul-42 Selinnn96 bende aynı durumdayım canım doktora gıttım bebek asagı ınıyor ve buyudugu ıcın dedı bnd kasık batması bıcak kesıgı gıbı oluyor normal dedı
Zeyyyn Selinnn96 batma değilde aniden vajinama bir ağrı giriyor geçiyor 36 haftada kanala girmeye başlıyor yazıyor intertte Ondan kaynaklı mı dıyorum bilmem heryerde hareket hissediyorum kasıkta gögüs altında vallahi tedirgin oluyorum döndüde normal doğuramam diye
Cansu-12345 Selinnn96 bende 34.haftadayım canım aynısı bana da oluyor ama birkaç saniye sürüyor geçiyor sende de öyle mi oluyor
Selinnn96 Gul-42 evet bende de bıçak kesiği gibi oluyor 🤷🏻♀️ haftaya kontrolüm iyi ki yazmısım buraya çok teşekkür ederim rahatladım 🙏🏻🥰
Selinnn96 Zeyyyn heralde yalancı doğum kasılmaları oluyo canım sende iyice büyüdüler artık tabi heryerde hissediyoruz insan tedirgin oluyo korkuyo
Gul-42 Selinnn96 bnmde haftaya kontrolum 36 haftalık olucaz ınsallah vajınama cok gırmıyor benım sadece kasıklarımda oluyor 😀
Zeyyyn Selinnn96 yalancı kasılmalar ayrı 🤣 bu haftalarda az hareket eder dediler ama öyle değil işte Maşallahı var el ayak popo neyse hiç durmuyor
Selinnn96 Gul-42 bende haftaya cumartesi 36 oluyorum cumartesi kontrolüm vare benim vajinaya da giriyo ya sorayım bakalım bana ne dicek doktor 🤷🏻♀️
Selinnn96 Zeyyyn benim ki de öyle ya hatta suan bile kıpır kıpır aman iyi olsunlarda razıyım kıpırdasın valla 🤷🏻♀️
Zeyyyn Selinnn96 öyle valla 😊 ışığı ayırt eder diyo uyuman lazım kızım gece oldu dıyorum yok yandık ki ne yandık 🤣🤣
Gul-42 Selinnn96 bır an once dogsun ıstıorum yuz ustu yatmak ıstıorum 😀wc ye gıtmekten yoruldummm işlerımı hızlı pratık halledemıorum😀